RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet drosje ved Ekeberghallen

En drosjesjåfør mistet både eiendeler og bil ved et ran ved Ekeberghallen natt til tirsdag.

Ekeberg: Meldingen kom både til politi og Oslo taxi en snau time inne i det nye døgnet. En taxifører fortalte at han både var blitt ranet, og han hadde måttet gi fra seg bilen sin.

Den 24 år gamle drosjesjåføren hadde fått tur fra Grønland. To passasjerer ville bli kjørt til Ekeberg. Da de kom dit, dirigertre de bilen mot Ekeberghallen. Der skulle de møte en tredje person.

Etter en stund begynte de å true verbalt, og drosjesjåføren oppfattet det som drapstrussel. Da de derfor beordret han ut av bilen og forsynte seg med penger og andre eiendeler, fant han det tryggest å følge order.

Bilen forsvant. Drosjesjåføren fikk etter en stund kontakt med en kollega som igjen varslet både politiet og Oslo Taxi.

Alle patruljer ble informert, og ikke lenge etter ble det meldt om både råkjøring og etter hvert trafikkuhell på Ensjø. Utenfor T-banestasjonen ble bilen funnet, og derfra ble det satt i gang søk med hund. Spor gikk mot Kampen park og videre til Tøyen senter. Der ble sporene borte. Politiet har gått ut med signalement på de to som kapret bilen. Begge skal ha hatt utenlandsk utseende. Den ene var tynn og iført blå bukse og brun/grå genser. Den andre hadde hettegenser og ola-bukse. Det er selvfølgelig av interesse å høre om noen kan ha sett dem enten på Ekeberg eller i området Ensjø/Kampen/Tøyen ca en time etter midnatt..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere