RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet igjen


Narvesen-kiosken på Lambertseter ble ranet igjen tirsdag ettermiddag. Foto: Aina Moberg.
Narvesen-kiosken på Lambertseter ble ranet igjen tirsdag ettermiddag. Foto: Aina Moberg.
Politiet jakter på en mann i 30-årene etter at Narvesen-kiosken på Lambertseter ble ranet tirsdag ettermiddag.

LAMBERTSETER: Ranet skjedde klokken 15.20. Mannen er trolig av utenlandsk opprinnelse og ranet kiosken med en pistolliknende gjenstand tirsdag ettermiddag. Han skal ikke ha truet betjeningen med våpenet, men de skal ha sett den pistolliknende gjenstanden.

- Mannen fikk med seg et ukjent pengebeløp før han stakk av til fots langs Lambertseterveien mot E6, forteller etterforskningsleder Trond Vennatrø til Nordstrands Blad.

Politiet søkte med hunder, men fant ikke mannen.

Videoovervåking

Det var to personer på jobb, men ingen kom til skade i ranet. De ansatte er avhørt av politiet og ble tatt hånd om av bedriftens oppfølgingsteam.

Kiosken har videoovervåking og politiet har sikret seg disse til den videre etterforskningen. Også overvåkingskameraene på T- banestasjonen like ved sjekkes av politiet.

Det var flere kunder til stede i kiosken da ranet skjedde og disse er nå avhørt av politiet.

Ranet to ganger på én måned

Mannen skal ha vært rundt 180 centimeter høy og slank. Han hadde mørkt hår og var iført hette på hodet og en mørk jakke. Han er rundt 30 år gammel, ikke mer enn 35 år.

Dette er andre gang på en drøy måned at Narvesen-kiosken på Lambertseter blir ranet. Det forrige ranet skjedde mandag 1. mars.

- Per nå ser vi ikke noen sammenheng, men det er noe av det vi forhåpentligvis kan avdekke. Vi har også bilder fra det første ranet, sier Trond Vennatrø til Nordstrands Blad.

En rekke kiosker er ranet så langt i år, blant annet på Oppsal, Manglerud og Holmlia.

- Det har vært en liten økning i antall kioskran fra i fjor til i år, men økningen er så liten at vi ikke ser noen negativ utvikling, selv om et ran er ett ran for mye, sier Vennetrø.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med folk som har gjort observasjoner i området før og etter ranet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere