Gå til sidens hovedinnhold

Ranet med noe spisst mot ryggen

En person ble ranet i Hallagerbakken på Holmlia natt til lørdag.

HOLMLIA: Til politiet har han fortalte at noen kom innpå han bakfra og stakk noe spisst mot ryggen hans. Etter å ha fraranet han noen verdigjenstander, stakk to personer mot Holmliaveien.

Det er oppgitt et signalement på den ene: Normal kroppsbygning, grå hettegenser, caps og svart bukse.

– Mannen ble ikke fysisk skadet, forteller overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Politiet er svært interessert i om noen kan ha sett noe som kan knyttes til ranet. Meldingen kom inn klokken 00.09 natt til lørdag.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Påkjørt bakfra

ABILDSØ: Fredag ettermiddag ble det meldt om trafikkulykke ved påkjøringen fra Lambertseterveien utover mot E6. En bil sto og ventet på klar bane da den ble påkjørt bakfra. En 70 år gammel dame i den første bilen klaget over vond nakke.

Fylte bensin i fylla

RYEN: Politiet fikk fredag ettermiddag om en mann som oppførte seg rart mens han fylte bensin på Esso Ryen. Politiet kom til stedet og kunne konstatere at mannens problemer skyldtes at han ikke var edru. 44-åringen ble kjørt til sentralarresten. Han hadde ikke førerkort.

Knuste verandadør

HØYENHALL: Fredag ettermiddag ble det meldt at det var knust et vindu i en terrassedør i Høyenhallveien. Boligen var endevendt og eier kunne opplyse at det var stjålet klokker og laptop. Vindusruten var knust med en stor stein.

Fant to hunder

NORDSTRAND: Fredag kveld ble det meldt at noen hadde tatt vare på to hunder som løp fritt i Vangen på Nordstrand. Begge hundene hadde halsbånd med merker. Etter en stund ble det klart at de to hundene hadde stukket fra en dame som passet på dem. De ble gjenforenet med hundevakten som bodde like ved.

Stjal fra UFF-boks

LAMBERSTSETER: Lørdag formiddag ble det oppdaget at to menn stjal fra en UFF-boks som står på P-plassen i Langbølgen ved gamle Lambertseter senter. Politiet fikk kontroll på de to personene som viste seg å være 31 og 36 år og fra Østeuropa.

Rolig åpning på Norway Cup

EKEBERG: Politiet har vært godt representert på Ekeberg helt fra åpningen av Norway Cup. De kan melde at det så langt har gått svært rolig for seg.

– Under åpningsshowet lørdag ble en beruset mann bortvist og en bortkommen 6-åring gjenforent med sitt følge – ellers ingen hendelser, sier Dag Harald Drevsjø, leder for forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

– Så langt (tirsdag morgen) har det stort sett gått veldig bra.

Tatt med amfetamin

HØYENHALL: Lørdag kveld ble en mann tatt av politiet i Furuveien. Han hadde amfetamin på seg. Mannen som var i 40-årene hadde ikke ID på seg, men navnet han oppga tilsa at han var fra Østeuropa.

Stakk fra stjålet MC

MANGLERUD: En politipatrulje fattet natt til søndag interesse for en MC i Traktorveien på Manglerud. Da føreren forsto han ble observert, satte han fra seg sykkelen og løp. Ferden gikk langs gangveien og gjennom noen busker. Politiet satte i gang søk med hund, men sporene ble borte.

Årsaken til at mannen stakk, var at motorsykkelen var stjålet.

Mens politiet holdt på med saken, kom de over en 22 år gammel mann som etter hvert viste seg ikke å ha tilknytning til MC-saken å gjøre. Men han hadde narkotika på seg.

Singlet i glass

BRATTLIKOLLEN: Natt til søndag våknet en person i Sandstuveien på Brattlikollen av at det singlet i glass. Politiet ble kontaktet og kom til stedet. Det viste seg at en mann hadde knust en rute i egen leilighet for å komme seg inn.

Fyllekjøring

OPPSAL: Politiet stoppet søndag kveld en bil på Ytre Ringvei ved Hellerudfaret. Den 46 år gamle mannlige føreren var beruset og ble kjørt til sentralarresten.

Innbrudd på Oppsal skole

OPPSAL: Mandag morgen ble det meldt fra Oppsal skole at det hadde vært innbrudd der og at flere vindusruter var knust . Det er foreløpig uvisst om noe er stjålet.

Bål og fyrverkeri

HVERVENBUKTA: Mandag kveld ble det meldt at det ble sendt opp fyrverkeri fra Hvervenbukta. Det skulle også være fyrt opp bål.

Bålet ble slukket, og ingen av de 7-8 som var på stedet vedkjente seg å ha sendt opp fyrverkeri.

Tok skilt og narkotika

SKULLERUDDUMPA: Ved kontroll av en bil på E6/Skulleruddumpa natt til mandag ble det funnet noe narkotika. Den 20 år gamle føreren måtte også se at politiet tok skiltene på bilen han kjørte.

Røykvarsleren ulte

LAMBERTSETER: Like over midnatt natt til tirsdag meldte naboer at en røykvarsler ulte i en leilighet i en blokk i Glimmerveien på Lambertseter. Politi og brannvesen tok seg inn i den tomme leiligheten. Det viste seg heldigvis at det bare var teknisk feil på varsleren, som ble stengt.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget