RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet Rema på Ammerud

En mann i midten av 30-årene ble i ettermiddag pågrepet for ranet av Rema 1000 på Ammerud.

AMMERUD: Politiet kunne like før klokken 14 i dag pågripe en mann i midten av 30-årene etter et ran på Rema 1000 i Ammerudveien. Mannen er en kjenning av politiet.

– Vi fikk melding klokken 13.27 av en vekter som tilfeldigvis var i området for å hjelpe en rullestolbruker i forbindelse med at Nav-kontoret er stengt. Vekteren ser at noen truer til seg penger fra kassen på Rema i Ammerudveien, varsler politiet og følger etter gjerningsmannen, sier operasjonsleder Svein Marin Ege i Oslo politidistrikt.

Uvurderlig hjelp

Politiet sendte flere patruljer til stedet og disse blir guidet fram til gjerningsmannen som blir pågrepet utenfor Ammerudveien 25. Pågripelsen skjedde i følge politiet uten dramatikk.

Politiet har ikke opplysninger om at det skal ha blitt brukt våpen i ranet og vet heller ikke om og i så fall hva mannen fikk med seg etter ranet.

– Vekterens innsats er imponerende. Vi er helt avhengige av at folk, og da mener jeg hele befolkningen, følger med og varsler oss. Vi klarer ikke være over alt. Det er mange flinke vektere som vet hva de skal se etter og er gode vitner. I denne saken gjorde vekteren alt riktig, han fulgte med og var våre øyne på stedet. Vi ønsker ikke at folk skal gripe inn slik at de blir skadde eller truet, vi ønsker vitner og våre øyne der ute, så skal vi komme og pågripe dem, sier Svein Martin Ege til dittOslo.no.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere