RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet, sparket og slått

En 30 år gammel mann ble torsdag kveld kjørt til Ullevål sykehus etter å ha blitt ranet, sparket og slått på Bergkrystallen.

BERGKRYSTALLEN/LAMBERTSETER: Litt over kokken 18 sist torsdag fikk politiet melding om at en mann hadde vært utsatt for ran på Bergkrystalen. Han ble kjørt Ullevål sykehus da skadeomfanget var noe usikkert.
Mannen har forklart at han ble angrepet bakfra – antagelig av fire personer. Han har bare kunnet gi et svakt signalement, men har fortalt at det var gutter i 18-årsalderen. Mannen skal ha blitt både sparket og slått før ranerne tok mobiltelefon, veske og treningstøy. Dette skal ha skjedd på gangveien ved Rema-butikken. Ranerne skal ha forsvunnet i retning mot Bergkrystallen T-banestasjon.
Politiet satte umiddelbart i gang søk, og kontaktet folk i nærområdet, men dette ble resultatløst, og foreløpig er ingen knyttet til ranet.
– Vi har heldigvis til nå ikke vært berørt av det som betegnes av ransbølgen deler av byen har vært utsatt for, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø, leder av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.
– Det settes derfor inn betydelige ressurser for å oppklare saken og få tatt gjerningsmennene. Men vi trenger publikums hjelp. Vi vil derfor be folk som oppholdt seg i området før og etter kl. 18 sist torsdag om å melde seg. Det vi er ute etter er observasjoner av folk og biler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere