RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet to 15-åringer på Skøyenåsen


 
 
Politiet etterlyser vitner etter at to unggutter sist søndag ble fraranet mobiltelefoner ved Skøyenåsen t-banestasjon .

SKØYENÅSEN:  Søndag 18. november cirka klokken 22 ble to gutter i 15-årsalderen ranet ved t-banestasjonen på Skøyenåsen.

- To gjerningsmenn som skal være litt eldre enn de fornærmede slo til dem så de falt i bakken. Deretter ble de frastjålet en pc og to iPhoner. Gjerningsmennene forsvant i retning Oppsal, opplyser Dag H. Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Politiet vil gjerne komme i kontakt med vitner eller andre som var i området rundt klokken 22 den aktuelle søndagen.

 

Her er mer fra politiloggen til Manglerudpolitiet fra sist uke:

Fredag 16. november

52 år gammel fyllekjører

SÆTER/PRINSDAL: Fredag 16. november i 18-tiden havnet en 52 år gammel mann i sentralarresten etter å ha kjørt bil i beruset tilstand. Politiet stoppet ham i Nedre Prinsdalsvei, etter å ha fått tips om hans merkelige kjøring i Ekebergveien retning sørover.


Innbrudd i Bakketoppen

MUNKERUD: Da beboere i en bolig i Bakketoppen kom hjem fredag 16. november i 19.30-tiden, oppdaget de at tyver hadde brutt opp et vindu og stjålet en del digitale medier. Blant annet var en iPad borte.  Det var ingen spor etter tyvene.


Vandret i veibanen

SKULLERUDDUMPA: I 22.30-tiden fredag 16. november meldte bilister fra om to personer som vandret langs E6 i Skulleruddumpa. Den ene hadde refleks, men de var likevel lite synlige.

Politiet rykket ut og fant en gutt på den ene siden av veien og en jente på den andre. Det viste seg å være et kjærestepar som hadde kranglet, og de fikk streng beskjed om å ikke oppholde seg på E6.

LES OGSÅ: Oslopolitiet jakter på Jens Stoltenberg


Lørdag 17. november


Narkotika i bilene

LOFSRUD/HOLMLIA: Lørdag 17. november i 19-tiden ble en 29 år gammel mann anmeldt, etter at politiet stoppet bilen hans i Lofsrudhøgda og fant narkotika på ham.

I 23-tiden samme kveld stoppet politiet en annen bil i Rosenholmveien. Der ble det også funnet narkotika, og en 26 år gammel mann ble anmeldt for dette forholdet. Natt til søndag ble nok en bil stoppet i Rosenholmveien, og to nye menn på 18 og 19 år ble anmeldt for besittelse av narkotika.

 

Åtte prikker i førerkortet

KLEMETSRUD: Natt til søndag 18. november stoppet politiet en bil som kjørte i 114 kilometer i timen i 90-sone på E6.

– Sjåføren hadde fem prikker i førerkortet fra før, og fikk tre nye. Det medførte beslag av førerkortet, opplyser Dag H. Drevsjø på Manglerud politistasjon.

På toppen av dette kjørte mannen med årsprøvekjennemerke på bilen uten å ha fylt ut kjøreseddel for dette.


Stjal fra Fretex

LAMBERTSETER:  Litt før klokken ti søndag 18/11 forsynte to personer seg fra en fretex-container i Langbølgen.

Politiet ble tipset, og de fikk kontroll på tyvene ved Lambertseter senter. To menn på 19 og 20 år måtte legge de stjålne klærne på plass, før turen gikk videre til sentralarresten..


Innbrudd på Nordstrand

NORDSTRAND: Klokken 18. 44 søndag 18. november gikk innbruddsalarmen i en bolig i Rosendalsveien.

En vekter på stedet fant ingen tegn til innbrudd, men etter hvert viste det seg at noen hadde tatt seg inn i førsteetasje og stjålet datautstyr. Politiet gjennomførte åstedsundersøkelse.


Mandag 19. november

Kjørte i grøfta på E6

SKULLERUDDUMPA: Litt før klokken 7 mandag 19. november fikk politiet melding om en trafikkulykke på E6 ved Skullerud.

Kun en bil var involvert. Den hadde kommet utenfor veibanen og snurret rundt, før den havnet i grøfta. En person ble kjørt til legevakten for en sjekk.


Narkotika i lommer og leiligheter

LAMBERTSETER/SKULLERUD: Mandag formiddag stoppet politiet en kvinne på 35 år i Marmorveien, som viste seg å være i besittelse av tabletter klassifisert som narkotika.

Hun ble avhørt på stedet og dimitert. Mandag ettermiddag fant politiet igjen narkotika, denne gang i en leilighet i Johan Scharffenbergsvei.

Også her ble narkotikaens eier avhørt og dimitert på stedet. Det samme skjedde klokken 20, hjemme hos en 26 år gammel mann i gamle Enebakkvei, som ble tatt på fersken etter at politiet reagerte på marihuanalukt fra leiligheten hans.


Tirsdag 20. november og onsdag 21. november

Sovende biltyv

BRYN: I 7-tiden tirsdag morgen fikk politiet melding om en sovende person i en bil med knust rute. Bilen var uregistrert, meldt stjålet og inneholdt foruten en dame på 31 år tyvegods som stammet fra innbrudd i boder. Den sovende personen ble vekket – og pågrepet.


Rask i refleksen

KLEMETSRUD: Tirsdag 20. november klokken 08.23 fikk politiet melding om at vaskepersonale på Klemetsrud skole var blitt overrasket av en mannsperson som sprang ut fra skolen iført refleksvest, men også andre klær.

For å komme seg inn hadde mannen knust et vindu i en kjellerdør, før han hadde rotet rundt i flere klasserom. Det var usikkert hva som eventuelt var stjålet, men politiet sente uansett krimteknikere for å sirke spor.


Fyllekjørte i p-hus

HOLMLIA: Klokken 21.33 tirsdag 20. november ble en 52 år gammel mann kjørt i sentralarresten etter at politiet stoppet ham i parkeringshuset ved Holmlia senter. Han hadde ikke gyldig førerkort og ånden ga utslag i alkometeret, samtidig som bilen ble avskiltet for manglende forsikring.


Kjøttyv på Ultra

BRYN: På kvelden tirsdag 20. november tok vektere på Bryn Senter en mann (38) som hadde stjålet kjøtt for 500 kroner. Da politiet kom ble han anmeldt av butikken og deretter dimitert.


To trafikkulykker på Trasop

TRASOP: Både tirsdag 20. og onsdag 21. november rykket politiet ut etter meldinger om trafikkulykker i Hellerudveien like ved Trasop skole.

Den første var tirsdag kveld, der to biler hadde kollidert. En bil overholdt ikke vikeplikten og kjørte i fronten på den andre. En 62 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt.

Onsdag formiddag kjørte en bilist på en person i et gangfelt, og ville etterpå ikke godta forenklet forelegg for å ha brutt vikeplikten. Den 72 år gamle mannlige sjåføren ble derfor anmeldt for forholdet.


El-bil brøt vikeplikt

ABILDSØ: Tirsdag 20. november kom to biler borti hverandre i Abildsøkrysset, og en person klaget etterpå over nakkesmerter. Det viste seg at en el-bil hadde brutt vikeplikten, og politiet tok beslag i førerkortet til den 18 år gamle sjåføren.


Ikke hyggelig

BEKKELAGSHØGDA: Onsdag 21. november klokken 19.34 ble det meldt om innbrudd i Hyggeveien, og politiet rykket ut for å foreta åstedsundersøkelse. En rute var knust, og smykker og en datamaskin var borte.


Torsdag 22. november

Fikk dampen i fleisen

HALLAGERBAKKEN: Klokken 17.15 torsdag 22. november kom det melding om en eksplosjon med påfølgende brannskade i Hallagerbakken. Det hele viste seg å være en kjøkkenulykke, grunnet matlaging i en trykkoker uten damputslipp.

Trykket gjorde at lokket hoppet av, og en kvinne fikk varm damp i ansiktet.


Innbrudd på legesenteret

LOFSRUD: Natt til fredag 23. november fikk politiet melding om et mulig innbrudd hos Klemetsrud legesenter. Da politiet kom var det et åpent vindu på baksiden, men det var usikkert om noe var stjålet. Det hadde vært folk på legesenteret, men de kan ha blitt skremt av at alarmen ble utløst.

LES OGSÅ DET SISTE FRA OSLOPOLITIETS TWITTERLOGG

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere