RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rangering av sykehjemmene

Byrådet har for tredje gang gjennomført en fornøydundersøkelse blant beboere på sykehjem. Her kommer Kantarellen Bo- og servicesenter best ut med en fornøyd-prosent på 92.

OSLO SØR: Går vi nedover på listen, og merker ut våre lokale tilbud, kommer Nordseterhjemmet ut som nr. 13 og Oppsalhjemmet som nr. 14 - begge med 83 prosent.

Beboerne på Langerud har sin midlertidige adresse på Økern sykehjem, og svarene herfra tilsier en 24. plass med en fornøydprosent på 79.

Distriktets nyeste sted, Midtåsen kommer så langt ned som på 33. plass med 76 prosent, Ryen er på 36. plass med 74 prosent og Abildsø bo- og rehabiliteringssenter på plass 38 med en fornøydprosent på 71. Ett veldig bra sted i våre bydeler altså, mens andre har klare forbedringspotensialer.

Bekkelagshjemmet og Østensjø Bosenter er ikke kommet med på rangeringslisten på grunn av at det ikke er godt nok tallmateriale .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere