RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet hadde hele seks ran på nattskiftet.
Politiet hadde hele seks ran på nattskiftet.

Ransbølge i Oslo

I løpet av to timer ble seks ran utført i hovedstaden. En 29 år gammel mann ble slått bevisstløst på Torshov.

OSLO: Det var like før klokka 23 onsdag at en mann ble slått bevisstløs i Vogts gate på Torshov. Offeret ble fraktet til Ullevål sykehus. Like før gikk alarmen i Drammensveien.
I løpet av den neste halvtimen ble også en eldre kvinne ranet i Maridalsveien, og en mann slått ned og ranet i Marcus Thranes gate, slriver ioslo.no.
- Vi pågrep en 18 år gammel mann og en 20 år gammel mann som vi mistenker står bak disse ranene, sier operasjonsleder Even Jørstad ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.
I løpet av de to timene ble også ytterligere to ran begått i området ved Skillebekk og Skøyen. Ved alle disse ranene ble det gitt gode signalement.
- En 18 år gammel mann som passet til beskrivelsen la på sprang da han så en politipatrulje på Skøyen like etter klokka to i natt. Mannen ble innhentet og pågrepet. Han er mistenkt for å stå bak de tre andre ransepisodene, forteller Jørstad.
Ingen av de andre ransofrene skal ha fått alvorlige fysiske skader som følge av overfallene. Politiet kjenner ikke til at gjerningspersonene har fått med seg verdier av betydning, skriver ioslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere