RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ransmenn tatt i Groruddalen

Fem personer er arrestert i Groruddalen, mens en person fortsatt er etterlyst, etter det brutale ranet mot Shell-stasjonen på Kastellet på Nordstrand natt til 21. desember i fjor.

Groruddalen: Ranerne stormet inn i lokalet til bensinstasjonen med både pepperspay, skytevåpen og en kraftig batong.
Mistenkelig bil
Både kunder og ansatte ble angrepet. Tre av de siktede har erkjent forholdet, etter at politiet har funnet ransutsyr både i bilen og hjemme på bopelen til en av de siktede. Mennene er alle 22 år gamle.
Det var fredag den 7. januar politiet stanset en mistenkelig bil i Groruddalen. Mistanken viste seg å være vel berettiget, da både narkotika og ransutstyr ble funnet i bilen. Ransutstyret viste seg å stemme over ens med det som ble brukt under ranet mot bensinstasjonen på Kastellet, noe som førte til ransakelser hjemme hos sjåføren og hans to passasjerer.
Hjemme hos en av dem ble det funnet mer ransutstyr, også dette identisk med det som ble benyttet på Kastellet.
- Den ene passasjeren ble dimittert etter at vi sjekket han ut av saken, mens de to andre ble siktet for ranet. Videre etterforskning gjorde at vi kunne pågripe ytterligere tre personer de følgende dagene, forteller en fornøyd etterforskningsleder ved Manglerud politistasjon, Inge Sundeng.
Tre av dem har erkjent ranet i detalj. Sundeng er glad for at politiet nå går mot en oppklaring av det brutale ranet.
- Dette var et usedvanlig brutalt ran, hvor både kunder og ansatte ble utsatt for vold og trusler. Vi har lagt ned store ressurser i denne saken, og er meget fornøyd med resultatet, sier han. Ransmennene truet med skytevåpen og slo den ansatte med en batong. Kundene på bensinstasjonen ble også utsatt for slag og spark. Resultatet av ranet skal kun ha vært småpenger. Vi etterlyser nå en mann internt i politiet, og håper å kunne pågripe vedkommende med det første, avslutter Sundeng. Alle de siktede skal være godt kjent av politiet for vold, vinning og det som omtales som alvorlige narkotikaforbrytelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere