RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranstabbe på Løkka

En 22-åring som forsøkte å rane en drosje på Grünerløkka, plukket nok salatblad av føttene når han i dag tidlig ble satt i arresten.

GRÜNERLØKKA: For når man legger igjen sin egen jakke på åstedet kan det neppe kalles annet enn å tråkke i salaten. Når jakken i tillegg inneholder både mobiltelefon og en liten dose narkotika ble det ikke vanskelig for politiet å plukke opp den 22 år gamle mannen.
Hendelsen skjedde i dag tidlig klokka 06. Mannen forsøkte da å rane en drosje med kniv, ved Birkelunden på Grünerløkka. Mannen truet også sjåføren på livet. Men sjåføren lot seg ikke skremme, og det kom til et heftig basketak, før raneren hoppet over panseret på en Volvo og forsvant i retning Torshov. Da hadde imidlertid sjåføren klart å dra jakken av raneren, og denne ble overlevert politiet. Det gjorde jakten betydelig lettere for lovens lange arm, som kort tid senere kunne pågripe raneren og kjøre han i arresten. Det skriver Aftenposten på sine nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere