RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rap eller halling?


Tixy og Skippy i Snow Boyz er klare for UKM. Foto: Anne Marie Huck Quaye
Tixy og Skippy i Snow Boyz er klare for UKM. Foto: Anne Marie Huck Quaye
«Snow Boyz» skal rappe på Revolver 2. mars. Ungdommer med talenter har fortsatt muligheten til å melde seg på UKM.

MØLLERGATA: – Foreløpig har vi ni påmeldte innslag, sier kulturkonsulent i Bydel St. Hanshaugen, Chiristine A.Jarli til Lokalavisen. Ungdommens Kulturmønstring for Bydel St. Hanshaugen går i år av stabelen på utestedet «Revolver» i Møllergata.

Ungdommer har muligheten til å vise frem sine talenter først i bydelen, og kanskje være heldig å komme videre til fylkesmønstring, for så å konkurrere mot ungdommer fra hele landet.

Halling eller sampling?

«Alle er velkommen, enten de sampler på beats &loops, danser halling, skjærer store treskulpturer med motorsag, spiller klassisk piano eller lager 3-D animasjoner på PC.», melder UKM- på sine nettsider.

Du kan melde deg på UKM her


Fristen for Bydel St. Hanshaugen utløper mandag 22. februar.

Mange nye

– Heldigvis er det mange "ukjente" påmeldt denne gangen, sier Christine som mener det er spennende med litt nye talenter i bydelen. Blant de foreløpig ni påmeldte innslagene, er variasjonen stor.

«Snow Boyz» debuterer på UKM med rå rapping, ballett forventes når «Lars Tip Toe Stenvik» inntar scenen, og «Cantamen» bidrar med alternativ musikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere