RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rap og rock fra Nordstrand


Mats Brelin og resten av The Rewinders hadde taket på publikum i Trondheim. FOTO: Silje Jenack og Bjørn Sebastian Bjune KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Mats Brelin og resten av The Rewinders hadde taket på publikum i Trondheim. FOTO: Silje Jenack og Bjørn Sebastian Bjune KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Rapduoen Matti og Mos10 og bandet The Rewinders fra Nordstrand er deltakere på årets UKM festival i Trondheim. Lørdag kveld opptrådde de i Olavshallen foran et stort publikum.

TRONDHEIM: Først ut var Matti og Mos10 som framførte "mix av drømmejenta og inn i gamet", som de har skrevet selv. Gutta eide scenen, så trygge ut og fremførte låta tydelig.

Før de avsluttet overrasket de publikum med beatboxing av høy kvalitet, hvor de samtidig speedet opp tempoet. Publikum så ut til å være helt med.

LES MER OM THE REWINDERS OG MATTI OG MOS10: Imponerte hele Oslo

Da Matti og Mos10 var ferdig med sin opptreden entret The Rewinders scenen som avsluttet kveldens forestilling. De hadde publikum med seg fra start til slutt, opptreden var livlig, et fyrverkeri av band.

Låta de fremførte var "So Long" som er selvskrevet. Plutselig hopper vokalisten Mats Brelin (16) over på en mindre scene nærmere publikum. Det blir mer liv i salen og masse jubel.

Bandet gir alt de har, og fortsetter å spille mens de tidligere deltakerne kommer ut på scenen etter en vellykket forestilling.

SILJE OG BJØRN SEBASTIAN RAPPORTERER DIREKTE FRA UKM-FESTIVALEN I TRONDHEIM. FØLG MED!

Les mer om UKM-Festivalen (Ungdommens Kulturmønstring) her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere