RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-rapper Diaz takket poltikerne for støtten til Café Condio.
Eks-rapper Diaz takket poltikerne for støtten til Café Condio.

Rapper-Diaz takket for hjelpen

En av landets tidligere store hip-hop-personligheter, Diaz er glad for hjelpen Bydel Vestre Aker ga til Cafe Candio. Han takket forpersonlig politikerne i bydelsutvalget.

HUSEBY: Det er ikke akkurat vanlig at musikkpersonligheter tropper opp på møte i Vestre Aker bydelsutvalg. Men den tidligere rapperen Diaz, eller Andres Rafael Diaz som han heter ville vise at han setter pris på hjelpen. Fra midten av 90-tallet og ut på 200o-tallet var Diaz en av de meste kjente personlighetene i hip-hop-miljøet i Norge. For et par år siden la han mikrofonen på hyllen og begynte på BI. I dag er han daglig leder ved ungdomstilbudet Café Condio på Majorstuen. Stedet samler ungdom fra hele vest, blant annet fra Vestre Aker og Ullern. Stedet som drives av Oslo Røde Kors med tilskudd fra Oslo kommune, var en stund truet av nedleggelse. Men et spleiselag, bestående av blant andre bydelene Vestre Aker og Ullern, sikret videre drift av stedet. Og Diaz mener det var helt avgjørende.

– Vi er veldig takknemmelige for tillitten og støtten dere viste oss. Hadde det ikke vært for dette spleiselaget, hadde ikke Café Condio eksistert i dag. Tusen takk for hjelpen. Dere støttet et veldig viktig tilbud, sier Diaz.

– Viktig for mange

Café Condio ble etablert i 2003. Siden den gang har mange tusen ungdommer benyttet tilbudet. Diaz mener stedet er et viktig tilbud for ungdom i vest.

– Vi skal bety litt for mange. Hos oss finner de voksne rollemodeller. I dag har vi 50 frivillige som jobber for oss. Det er også viktig at vi skal være åpen når det er stengt andre steder, sier eks-rapperen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere