RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rappet fyrverkeriet til idrettslaget


Fotballsjef Dag Halvorsen er oppgitt etter at frekke tyver stjal fyrverkeriet laget skulle selge i idsse dager.
Fotballsjef Dag Halvorsen er oppgitt etter at frekke tyver stjal fyrverkeriet laget skulle selge i idsse dager. Foto: Foto: Arkiv
Stor fortvilelse i Kjelsås Idrettslag – natt til torsdag stjal frekke tyver alt nyttårsfyrverkeriet laget skulle selge i disse dagene.

KJELSÅS: Fotballsjef Dag Halvorsen er både sint og fortvilet - i løpet av natten har noen stjålet alt nyttårsfyrverkeriet. som skulle gi laget og fotballgruppa ekstrainntekter, for andre året på rad.

– Brukt god tid

– Da vi kom i dag tidlig oppdaget vi at containeren var brutt opp. Containeren var helt tom - ikke så mye som et stjerneskudd var igjen, forteller Halvorsen og legger til at forholdet er anmeldt, og at politiet har vært på stedet for å sikre eventuelle spor.

– Vi tror er at tyvene har gått inn via inngangen ved tribunesiden, trillet en henger over banen, og lempet fyrverkeri på denne, og trillet tilbake til ventende bil i Engebråtveien, sier fotballsjefen til avisen.

Samtidig sier han at containeren var ganske så full, så dette er noe som ikke har blitt gjort på få minutter

– Det må ha være flere turer med henger over banen. Kanskje har det tatt opptil en time. Men foreløpig vet vi ikke om noen som har sett noe av tyveriet, sier Halvorsen.

Har ordnet nye leveringer

– Såvidt vi vet er det bare oss og GMax på Storo som selger NOVA-fyrverkeri. Jeg tror nok politiet er veldig interessert i tips om andre steder som eventuelt selger dette merket fremover, sier han.

Men det er fortsatt mulig å få kjøpt fyrverkeri på Grefsen Stadion.

–Vi har fått tak i nye varer, og disse er enda bedre sikret mot eventuelle tyverier! Så vi håper nå på at folk likevel kommer hit og kjøper. I morgen har vi åpent fra ni til åtte, og nyttårsaften er det åpent fra ni til fire, sier Halvorsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere