RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røas lekne målfest

Fotballdamene til Røa spilte skjorta av det gamle storlaget Trondheims/Ørn, og vant 6-1 hjemme på kunstgresset onsdag kveld.

Røa: En av mange helter var Guro Knutsen. 22-åringen har slitt litt denne sesongen, men mot Trondheims/Ørn var hun bedre enn på lenge. Og mål ble det også på den blide trønderen.
Det var deilig å score, smiler Guro, som er oppe i tre seriemål i årets Toppserie.

Tøffe studier

Guro begynte å studere medisin etter nyttår, og kanskje er det noe av årsaken til at det ikke har gått like bra denne sesongen.
Skolen tar mye tid, så det blir ikke så mye hvile lenger. Men jeg vet ikke om det er det som er grunnen, sier 22-åringen.
I fjor høst var Guro så bra at hun var med på Bjarne Berntsens landslag. Onsdag var landslagssjefen på plass på Røa, og fikk i hvert fall se en Guro Knutsen i stor fremgang.
Jeg har jo ikke gitt opp å komme med landslaget til VM, men akkurat nå føler jeg at jeg er ganske langt unna. Men jeg får skjerpe meg, så får vi se, sier den sympatiske trønderen.

Enveiskjøring

Kampen mot Trondheims/Ørn var rått parti fra start til mål. Røa var gode i perioder, og valset over trønderne som ikke hadde noe særlig å by på.
6-1 er jo bra mot et lag som sikter på medalje, sier Guro.
Hvor sikter Røa da?
Slår vi Kolbotn om noen uker, så har vi en bra sjanse til å ta gull, smiler Guro.
Mot Trondheims/Ørn viste Røa at bredden i stallen er bra. Det var seks forskjellige målscorere, og tre av dem var innbyttere. Bettina Langlo Jevne, Hedda Strand Gardsjord og Kaia Ruud Solem scoret alle etter at de ble byttet inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere