RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ras stopper toget


Raset ved Ljan stasjon fører til at togene må passere strekningen Ljan-Holmlia på ett spor.
Raset ved Ljan stasjon fører til at togene må passere strekningen Ljan-Holmlia på ett spor.
På grunn av ras ved Ljan stasjon er det iverksatt enkeltsporet drift mellom Holmlia og Ljan.

NORDSTRAND/SØNDRE NORDSTRAND: Søndag kveld kjørte et tog på en stein i sporet ved Ljan stasjon. Dette medfører at det ene sporet er stengt for trafikk, og at togene mellom Ski og Skøyen med avgang klokken xx:26 fra Ski, og mellom Skøyen og Ski med avgang klokken xx:27 fra Skøyen innstilles.

Ekstra rushtidstog innstilles i sin helhet. Kundene bes benytte neste tog. Togene mellom Moss og Spikkestad vil stoppe ekstra ved Holmlia og Hauketo.

- Vi vet ikke når sporet vil bli åpnet igjen, vi må først få klarering fra geolog, sier vakthavende informasjonssjef Inge Hjertaas i Jernbaneverket.

Det var 3-4 m3 masse som var glidd ut mot sporet. Toget fikk bare mindre skader i sammenstøtet, og kunne kjøre videre. Det blei ingen personskader.

Forsinkelser

Jernbaneverket prøver å få utført en geologisk vurdering så snart det lar seg gjøre, slik at sporet kan åpnes for trafikk igjen.

- Det er ikke store skader på selve sporet, så vi regner med at togene kan begynne å kjøre igjen i løpet av dagen, sier Hjertaas.

Man må også regne med at det kan bli noen forsinkelser på togene som kjøres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere