*Nettavisen* Nyheter.

Raser mot barnehage

Jacob Stokke bor i Gamlehagen på Lambertseter. Han spådde at den planlagte barnehagen i Radarveien vil rasere bomiljøet for de eldre i området.

Det er fortsatt sterk motstand mot den planlagte barnehagen i Radarveien på Lambertseter.

NORDSTRAND: Da bydelspolitikerne var samlet til møte i forrige uke, stod revidert plan for barnehagebehov i bydelen på sakskartet. Planen bygger på status for utbygging og befolkningsprognose per mars 2009.

Utfordringen i planen er å finne balansen mellom et utbyggingsnivå som fjerner ventelistene og som samtidig ikke fører til overkapasitet av barnehageplasser.

Flere beboere fra Gamlehagen og Radarveien stilte i åpen halvtime for å uttykke sin misnøye mot den planlagte barnehagen som skal ligge på en kolle innerst i Radarveien.

Jacob Stokke, som bor i Gamlehagen, mente at barnehagen trolig ikke er nødvendig for å bli kvitt ventelistene.

- Jeg får en vegg åtte meter fra min bolig. Det er en skam å rasere et bomiljø uten å vite om det faktisk er behov for barnehageplassene, sa han og la til:

- Erik Solheim uttalte nylig at vi må slåss for de grønne lungene. Det vil vi gjøre til "the bitter end". Jeg håper at vi kan få støtte fra dere, før de raserer denne grønne perlen. Ellers vil jeg kalle det en skandale.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag