*Nettavisen* Nyheter.

Raste etter avbrutt kamp

Spillere og ledere i Akerselva var i harnisk etter at hjemmekampen mot Sagene måtte avbrytes da de ledet 3-0. Nå må hele kampen spilles på nytt.

Kringsjå: Bare én periode ble gjennomført i eliteseriekampen mellom de to Oslo-lagene i Kringsjåhallen lørdag. Alle involverte var på forhånd klar over at det var noe vann på banen grunnet hull i taket, men alle var likevel innstilt på å gjennomføre oppgjøret. Da en Sagene-spiller skled og slo seg på det våte underlaget, slik at hun måtte forlate banen tok man imidlertid avgjørelsen om å stanse kampen etter én periode.
En skandale. Nå er jeg virkelig forbanna, raste Akerselva-trener Paolo Caroprese rett etter kampen var avbrutt.
Ifølge Caroprese har taket vært lekk i sju år, og han er skuffet over at ingen har gjort noe med det.
Det er synd at det alltid må skje en ulykke for at folk skal få gjort noe. Det var flaks at det ikke skjedde noe mer alvorlig, sier Caroprese og retter en pekefinger mot Undervisningsbygg.

Skal gjøre noe
Heller ikke sportssjef Glenn Rimmereide legger skjul på sin frustrasjon.
Det er ikke rart det blir mange følelser i sving når noe sånt skjer, og det har tross alt nesten bare vært tull siden hallen ble åpnet (1996, journ.anm.). Det er rett og slett for dårlig når det spilles kamper her hver eneste helg, sier Rimmereide.
Marit Thorsen, informasjonssjef hos Undervisningsbygg, forteller at det er snarlige planer om å foreta seg noe med Kringsjåhallen.
Det blir rehabilitering av vegger i vinterferien, og vi skal også skifte hele taket i nær framtid. Det kommer trolig til å skje når snøen forsvinner, sier Thorsen.
Informasjonssjefen synes naturligvis det er synd det skjer ulykker i forbindelse med dårlige anlegg.
Det er beklagelig. Jeg vil ikke svare på hvorfor det ikke er gjort noe tidligere, men man må hele tiden prioritere mellom mange forskjellige ting. Uansett skal vi i alle fall gjøre noe med dette nå, sier hun.

Surt
Da Nordre Aker Budstikke pratet med kampens dommere etter oppgjøret, var beskjeden at kampen etter alt å dømme skulle fortsette på 3-0 til Akerselva. I dag ble imidlertid kampen berammet på nytt, med kampdato 28. februar og fra forbundskontoret får vår avis beskjed om at hele kampen spilles på nytt med start på 0-0.
For oss er dette utrolig surt. Vi spilte vår beste periode i år, og siden vi kjemper om en plass i sluttspillet hadde en seier vært utrolig viktig, sier Paolo Caroprese.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.