RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Råtne vinduer på Manglerudhjemmet


Vinduene er råtne og det vil være billigere å skifte vinduene enn å prøve å male dem.
Vinduene er råtne og det vil være billigere å skifte vinduene enn å prøve å male dem.
Vinduene i kontorfløyen på Manglerudhjemmet er så råtne at de som jobber der er redde for at de vil blåse inn i kontoret ved en sterk vindkule.

RYEN: Det kommer fram i rapporten fra Tilsynsutvalg II i Bydel Østensjø. Under et anmeldt møte i oktober i fjor fortalte institusjonssjefen June Strøm dem om problemet.

Vinduene mot parkeringen er råtne og institusjonssjefen frykter at de vil blåse inn i kontoret dersom det ble en sterk vindkule til vinteren. Det er billigere å skifte vinduer enn å prøve å male råtne vinduer, står det i rapporten.

Prioritert sak

Tilsynsutvalget ba også bydelsadministrasjonen om å finne ut når vinduene vil bli skiftet ut.

Sammen med tilsynsrapporten fikk derfor BU-medlemmene fremlagt et svar fra Sykehjemsetaten.

Sykehjemsetaten har meldt dette som sak til Omsorgsbygg og fra Sykehjemsetaten er utskifting av vinduene på Manglerud en prioritert sak, heter det i redegjørelsen.

Institusjonssjef ved Manglerudhjemmet, June Strøm, forteller til Nordstrands Blad at hun har mast på Omsorgsbygg om å få reparert vinduene en rekke ganger, men ingenting skjer.

Innen rimelig tid

Når vil vinduene bli skiftet ut, kommunikasjonssjef Sofus Urke i Sykehjemsetaten?

Utbedringen står på en liste og skal godkjennes i ledelsen her før bestillingen sendes til Omsorgsbygg. Henvendelsen er ikke sendt fra oss ennå, men det vil skje innen rimelig tid, sier han til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere