RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rått og lekkert på Økern


Rå laksefileter og ris med fargerikt tilbehør. Fristende og lekkert.
Rå laksefileter og ris med fargerikt tilbehør. Fristende og lekkert.
Snaut to uker etter åpningen, er det mange fornøyde sushi-elskere som har fått seg nytt stamsted, og Økernsenteret er blitt en attraksjon rikere.

ØKERN: Sushi er Japans nasjonalrett, og består av kokt ris, blandet med eddik, sammen med diverse toppinger som rå fisk eller grønnsaker.

God respons

Det er søsknene Hien og Huy Tran som har åpnet Økern Sushi like ved inngangen til senteret. Nyoppussede lokaler med sort og hvitt interiør lokker deg inn.

- Vi er veldig fornøyd med de to første ukene. Mange hyggelige kunder har ønsket oss velkommen, og har gitt positiv respons, forteller en blid Hien Tran.

Hun legger til at de også har vanlig meny i tillegg, og ikke minst kaffe i alle varianter.

Rått og fristende

Bak en innbydende glassdisk står kokken selv og tilbereder de lekreste retter.

- Alt dreier seg om ferske og flotte råvarer. Laks er nok den fisken som de fleste velger, foruten scampi, sier Huy Tran.

Han synes det er flott at også godt voksne har oppdaget sushiens fortreffelighet, og har masse godt å anbefale.

- Av det mer eksotiske er smørfisk (escolar), kanskje ikke så kjent i Norge, men særs velsmakende, sier den blide kokk og danderer blomster og garnityr til laksebitene.

Søskenparet forteller at de har samme åpningstid som senteret, og at de også leverer mat til å ta med hjem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere