Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rause Rotary

Takk for pengene! Fra venstre foran; Charlotte Duesund (barnegospel), Marianne Skui (barnekulturdagen), Marianne Utle (barnegospel). Bak fra venstre: Geir Wiksnes (Nordberg menighet) og Rolf Bjerke Paulssen (Nordberghjemmet). Foto: Kristin Haga
Takk for pengene! Fra venstre foran; Charlotte Duesund (barnegospel), Marianne Skui (barnekulturdagen), Marianne Utle (barnegospel). Bak fra venstre: Geir Wiksnes (Nordberg menighet) og Rolf Bjerke Paulssen (Nordberghjemmet). Foto: Kristin Haga
- Make dreams real! sa Nordberg Rotary-president Ivar Bakke og tusenlappene drysset over blant annet Nordberghjemmet, menigheten, barnegospelkoret og barnekulturdagen.

SOGNSVANN: - Det er enhvers plikt og ansvar å gjøre noe for andre - Rotary utvikler vennskap som grunnlag for å gagne andre. Make dreams real, sa Rotary president på Nordberg, Ivar Bakke, i oppvarmingen til pengeutdelingen mandag, fra Rotarys overskudd etter Magnolia Jazzbands årlige novemberkonsert i Nordberg Kirke.

Se flere bilder av overrekkelsen her

Gospel og kulturdag

- Pengene - 5.000,- kommer veldig godt med - tusen takk! Til sammen 120 barn fra 4 år og opp mot sjette klasse er med i barnegospelkoret, fortalte korets styremedlemmer Marianne Utle og Charlotte Duesund, som understreket at koret på Nordberg er et lavterskeltilbud for barna.

- Og klart det er plass til flere medlemmer!

Marianne Skui mottok 5.000,- på vegne av Nordberg Barnekulturdag.

- Med barnekulturdagen ønsker vi å samle nærmiljøet til en positiv og god opplevelse. 400-500 barn opptrer på denne dagen, og vi får bruke kirkens lokaler. Bortsett fra noe støtte fra bydelen, velforeninger og Norsk Musikkråd, så er arbeidet med å få til denne dagen drevet på ideelt grunnlag. Tusen takk for pengene, sa Marianne.

Eldste, unge og Sognsvann

Nordberghjemmet mottok 10.000 øremerket til "sosiale aktiviteter".

- Sykehjemmet har et nært samarbeid med Nordberghjemmets venner som arrangerer sosiale aktiviteter for beboerne. - som eksempelvis rødvin og ost-kvelder, og i tillegg er det nå engasjert en musikkterapeut som kommer ukentlig og spiller og synger med beboerne. Pengene vil garantert bli brukt til sosiale aktiviteter, sa en takknemlig Rolf Bjerke Paulssen - nestleder i styret i stiftelsen som driver sykehjemmet.

Geir Wiknes mottok 10.000 på vegne av Nordberg Menighets ungdomsarbeid.

- Det er et stort engasjement i ungdommene selv. Vi har det morsomt sammen og jeg er sikker på at det allerede er mange ideer om hva disse pengene kan bli brukt til, sa Geir og takket for pengene.

Og ikke minst delte Rotary ut 10.000,- til Sognsvannsprosjektet - som betyr "pleie av kulturlandskapet omkring Sognsvann", og som Rotary også selv er deltaker i.

Kanskje igjen?

- Når vi nå har hørt nærmere om hva de forskjellige "mottakernes" engasjement er, så tenker jeg at pengene har kommet riktig frem. Og vi ser ikke bort fra at dette kan skje igjen! avsluttet presidenten pengedrysset i møterommet på Toppidrettssenteret ved Sognsvann.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!