RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rød løper for Sæter


Butikkene på Sæter har rullet ut rød løper for å ønske kundene velkommen.
Butikkene på Sæter har rullet ut rød løper for å ønske kundene velkommen. Foto: Foto: Simen Sundsbø
Butikkeierne på Sæter har bokstavlig talt rullet ut den røde løperen for kundene i sin nye kampanje «I love Sæter»

SÆTER: I tider der kjøpesentere rasjonaliseres, sentraliseres og blir store og upersonlige er det noen som prøver å ta vare på de nære og kjære småbutikkene.

Koordinerer

Det har lenge vært butikker på Sæterkrysset, men i de siste årene har butikkene merket økt konkuranse fra store kjøpesentere i nærheten.

For to år siden ansatte Sæterbutikkene en felles markedskoordinator og nå har de sparket i gang en kampanje for å sette den lokale handelen i fokus.

Handle med hjertet

– «I love Sæter»-kampanjen er treffende for oss, vi vil fremme det å handle med hjertet, sier Maria Louise Rognerud, markedskoordinator for sæterbutikkene og butikkeier Christian Hestenes. De sier at man mister service og atmostfære når man drar til større sentere.

– Hos oss møter du engasjerte butikkeiere!

Går konkuransen i møte

Sæterbutikkene fikk nylig ekstra konkuranse fra Lambertseter senter, og selv om omsetningen fortsatt er bra har det tvunget butikkene til å organisere og koordinere mer enn før. På tross av en felles senterledelse, påstår Rognerud og Hestenes at Sæter ikke er et senter.

– Vi blir aldri et kjøpesenter, vi er og blir et handelsmiljø.

Nærmiljøet

Hestenes vil at kunder på Nordstrand skal vite hvor viktige de er for de lokale butikkene. Han mener også at Sæter har noe man ikke kan få på de store sentrene, blant annet trekker han frem gratis parkering og lavere stressfaktor som gode grunner til å komme til Sæter.

Hestenes, Rognerud og sæterbutikkene kommer til å videreutvikle Sæterkrysset som et hyggelig alternativ til de store sentrene.

– Handel skal være en opplevelse, avslutter Hestenes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere