RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rødtvedt seniorsenter burde fått penger

Hvorfor i all verden kunne ikke det røde flertallet i Grorud bydelsutvalg være med på å støtte eldresenteret i budsjettet?

Rødtvet seniorsenter er et veldig viktig sosialt og helseforbyggende tiltak for eldre mennesker i bydelen. Det drives i dag av bare én ansatt og en betydelig frivillig innsats blant de eldre selv. Venstre synes det er viktig å styrke driften av eldresentrene, og mener forslaget fra Frp om å øke den ordinære bemanningen var godt. Forslaget fikk kun støtte fra Høyre i bydelsutvalget. (Venstre er jo dessverre ikke representert i BU.)

Det skal lite til for å sikre folks mulighet til å skape seg en meningsfylt hverdag. På seniorsenteret er det mange aktiviteter og fellesmåltider, som betyr mye for eldre mennesker i bydelen.

I Grorud Venstre har vi på forskjellig måter uttrykt støtte til eller sørget for faktiske midler til ungdomstiltak som både rock, kunstgressbane og kanskje til og med ridehus. Men en meningsfylt, kreativ hverdag er ikke bare for ungdom.

Eldre fortjener også rock'n'roll! Vi i Venstre mener det burde vært mulig å støtte Rødtvet seniorsenter innefor tilleggsbevilgningen fra bystyret på 866 000 kroner.


Linn Beate Kaald Thoresen
Leder i Grorud Venstre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere