RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rebusløp engasjerte


Yngvar Schiøtt bowlet til strike under rebusløpet på Abildsø bo- og rehabiliteringssenter. Sammen med unger fra Bakkehavn barnehage fikk beboerne en engasjerende dag, som ble avsluttet med vafler, saft, kaffe og is.
Yngvar Schiøtt bowlet til strike under rebusløpet på Abildsø bo- og rehabiliteringssenter. Sammen med unger fra Bakkehavn barnehage fikk beboerne en engasjerende dag, som ble avsluttet med vafler, saft, kaffe og is.
Rebusløp skaper engasjement hos både store og små.

LILLE LANGERUD: Denne uka har Undervisningssykehjememt Abildsø bo- og rehabiliteringssenter kulturuke. Den ble åpnet med rebusløp for beboerne og barn fra Bakkehavn barnehage. Blandede lag skulle gjennom syv poster og Nordstrands Blad fikk være med det lilla laget.

Strike!

På den første posten var det bowling. Yngvar Schiøtt lot rullatoren stå og slo til med en strike!

På neste post hadde blant annet Gerd Sveum og ungene Aina Avdagic og Katarina Gjerding Karlsen god peiling på hvem det var bilde av på plakaten, men de fikk god hjelp av Finn Narvesen når det gjaldt både statsministeren og Marlon Brando.

Og Berit Fonnaas Andersen var ikke i tvil om at det også var bilde av Ingrid Espelid Hovig.

Hva kan det være?

På ringspillposten var det Yngvar og Katarina som sanket poeng til laget. Da sekstetten kom til posten hvor de skulle kjenne ting gjennom et teppe, måtte alle trå til, for å finne ut hva den lange, tynne tingen var.

Det er et sugerør.

Nei, hva kan det være? En blyant?

Det er en kulepenn! kom de til og fikk dermed alle riktige.

Stø hånd

På neste post samlet det lilla laget mange poeng, for å kaste erteposer i bøtter var noe flere virkelig hadde teken på.

Hvordan var det du gjorde for å få den oppi der? spurte Berit Katarina, men hun hadde ikke trengt å spørre. For Berit kastet med stø hånd og flere erteposer havnet i bøttene.

Nest siste post raste laget gjennom. De hadde stålkontroll på bilder av blant annet trikk, brokkoli og geranium.

Neser for lukt

Siste post var derimot ikke like lett; Å lukte hva som var i de forskjellige beholderne.

Jeg er forkjølet så jeg lukter ingenting, sa Gerd, men Aina og Katarina reddet laget med sine neser for lukt, så lagt til slutt fikk full pott der også.

Så åpnet himmelens sluser seg og de kunne vel fortjent gå innendørs, hvor vafler, saft og is ventet. Mens alle ventet på medaljeutdelingen vartet barnehagebarna opp med sang. Og det ble medaljer til alle, der lilla lag fikk medaljen for «De smarteste».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere