Redd for å bli skuffet

Malene Fosli Flataker er takknemlig for stipendet, men også redd for å skuffe seg selv.

Malene Fosli Flataker er takknemlig for stipendet, men også redd for å skuffe seg selv. Foto: Kristine Sletten

Malene Fosli Flataker har spilt trompet siden hun var 9 år. hun blir fremhevet som et talent som vil nå langt. Selv er hun redd for å sette seg for høye mål.

KORSVOLL: 17-åringen er oppvokst på Korsvoll, og fikk interessen for musikk da hun begynte i skolekorpset. Hun forteller at det var moren og søsteren som inspirerte henne.

– Jeg begynte da jeg var 9 år. Jeg synes det var gøy fra første stund, og har bare fortsatt etter det, sier Fosli Flataker.

Hun går nå andre året på musikklinjen ved Foss videregående. I tillegg er hun elev ved Barratt-Dues «Unge Talenter», og hun studerer improvisasjon ved Oslo musikk- og kulturskole.

– Det går mye tid til øving, men det varierer også veldig. Alt fra en til to timer hver dag, sier hun.

LES OGSÅ: Søker Nordre Aker-talenter

Redd for å bli skuffet

Fosli Flataker har kommet langt på kort tid, og flere kjente musikere og pedagoger tror hun vil nå svært langt. Men hun må innrømme at hun er redd for å bli skuffet.

– Jeg vil bli musiker, men jeg har ingen høye ambisjoner helt enda. Jeg er redd for å bli skuffet hvis jeg ikk får det til, så jeg tør ikke tenke så langt enda, innrømmer hun.

Stipend går til sommerkurs

Til sommeren skal hun på turné til Nederland og Tyskland. Stipendet fra Nordberg Lions
skal gå til å dekke utgiftene og kjøpe en ny trompet.

– Jeg ble utrolig glad da jeg fikk vite at jeg hadde vunnet. Jeg er så takknemlig. Noen har jo gjort en innsats for å få inn disse pengene, og det setter jeg stor pris på. Det koster jo å drive med musikk, sier hun.

«Vi er stolte over å være med på å hjelpe fram en av de virkelig fine musikkstemmene i vår bydel.» Dette sa juryen da Fosli Flataker ble kåret til vinner.

LES MER FRE BYDEL NORDRE AKER HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.