*Nettavisen* Nyheter.

Reddet ett poeng

Tunet gjorde det vanskelig for seg selv i kampen mot Akerselva, men berget likevel ett poeng etter en voldsom sluttspurt.

Høyenhallen: Damelaget til Tunet tok ledelsen først en gang i 1. periode og så på ny i 2. periode, men et hardtarbeidende Akerselva-lag hentet inn forspranget begge gangene.

Vi gjør det vanskelig for oss selv ved flere anledninger, sier trener Øyvind Lunde Bergersen. Han mener at damene burde klart tre poeng mot tabellnabo Akerselva på hjemmebane.

Vi har alltid ambisjoner om å vinne kamper, også i dag. Men slik kampen utarter seg må jeg vel si meg fornøyd med ett poeng likevel, sier han.

Jager scoringer

Lagene byttet på å ha initiativet i kampen, men ingen klarte å skape noen særlig store sjanser. Akerselva dominerte imidlertid 2. periode da Camilla Westin sørget for tre baklengs for Tunet. Dermed var Akerselva i føringen for første gang i kampen. Da våknet Bergersen på benken. Han nærmest jagde damene sine i angrep og Tunet presset høyt omtrent hele 3. periode.

Vi jager de avgjørende scoringene for å vinne kampen, og vi klarer det nesten. I hvert fall berger vi det ene poenget, sier han. Tunet presser massivt på slutten, og jubelen står i taket da Linn Nordal scorer 3-3-målet etter 57.41 minutter. Akerselva står imot, og sammen med feilpasninger og slurvete mottak fra Tunet-damene på slutten, ble det kampens siste mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.