Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reddet ned fra 35 meters kran

En mann fikk mandag morgen hjertestans i toppen av en 35 meter høy bygningskran på Ryen. Redningsmannsskapene fikk han etter hvert ned ved hjelp av line.
En mann fikk mandag morgen hjertestans i toppen av en 35 meter høy bygningskran på Ryen. Redningsmannsskapene fikk han etter hvert ned ved hjelp av line.
Det var en dramatisk redningsaksjon på Ryen tidlig mandag morgen. En mann fikk hjertestans i toppen av en 35 meter høy bygningskran.

RYEN: Tilstanden til mannen er foreløpig ukjent. Han ble imidlertid kjørt til sykehus med en gang han kom ned av kranen.

Det var ved 7.30-tiden det ble meldt om at en mann hadde fått hjertestans i toppen av den 35 meter høye kranen som brukes under bygging av Svartdalsparken. Området er på hjørnet av Svartdalsveien og Plogveien på Ryen.

Redningsmannskaper som raskt kom til stedet, fikk tatt seg opp i kranen og førstehjelp ble igangsatt. Store mannskapsstyrker kom til for det var klart at det ville bli en vanskelig operasjon å få kranføreren ned.

Brann- og redningsetaten fikk opp høye kraner og etter hvert montert en redningsline som den syke etter hvert ble firt ned i.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!