*Nettavisen* Nyheter.

Reddet seg ut fra brennende lavvo

  Foto: Illustrasjonsfoto

Syv personer kom seg ut av en lavvo ved Stensrudtjern da det begynte å brenne natt til søndag.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: En person fikk brannsår da det litt over klokken 04 natt til søndag begynte å brenne i en lavvo i Adventure Park ved Strensrudtjern.

Det var syv personer i det store teltet. Vedkommende som ble skadet, forsøkte å få ut de andre.

Det er ukjent hvordan brannen har oppstått.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg i helgen:

Hadde fem barn løse i bilen

DAL/BRENNA: En 31 år gammel kvinne hadde fredag kveld ikke sans for sikring. Da politiet stoppet bilen hennes på Dal/Brenna, hadde hun fem løse barn i bilen.

Kvinnen ble anmeldt og førerkortet ble beslaglagt. Bilen hadde heller ikke vært inne til EU-kontroll.

Gått seg bort

EKEBERG: Litt over klokken 21. 30 fredag kveld ble en åtte år gammel gutt meldt savnet fra Ekebergsletta. Etter en stunds leting ble han funnet i god behold. Han ble kjørt hjem av politiet til Egne Hjem vei på Ekeberg.

Lyste med laserpenn

SKULLERUD: Like før midnatt fredagskvelden stoppet en politipatrulje en bil i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Føreren som var alene i bilen lyste med en laserpenn. Laseren ble beslaglagt og bilføreren anmeldt.

Bilbrann

BJØRNDAL: Litt over klokken 02 natt til lørdag ble det meldt om brann i en bil i Mina Beiteplukkvei på Bjørndal. Politiet betegner brannen som liten. Det var ikke folk i bilen. Det ble søkt i området da branårsaken var ukjent.

Elg i soloppgang

SKULLERUDDUMPA: Litt over klokken 08 lørdag morgen ble det meldt om at en elg var på E6 ved Skulleruddumpa. Dyret var borte da politiet kom.

Rask fødsel

SKULLERUDDUMPA: Litt før klokken 09 lørdag morgen ble en politipatrulje passert av en bil i høy fart innover E6 ved Skulleruddumpa. Bilen ble stoppet, og sjåføren forklarte at hadde det travlet for den kvinnelige passasjeren var i ferd med å føde.

Da ble det eksortering til Ahus.

Syklist på E6

ABILDSØ: Skilt forteller klart at det ikke er lov til verken å gå eller sykle på E6. Lørdag formiddag var det likevel en to-hjuling som rullet innover Europaveien fra Abildsø. Politiet tok oppstilling ved Sandstuveien, men syklisten ble borte.

Ble ranet på senteret

HOLMLIA: Like over klokken 14 lørdag fikk politiet melding om at en mann var frastjålet penger i Holmlia senter. Dette skjedde like etter at mannen hadde tatt ut penger på Posten. Det ble lett i området og spesielt ved togstasjone da raneren muligens hadde forsvunnet i den retningen.

Politiet ber om publikums hjem om noen enten har sett selve ranet eller en mann som hadde det travelt med å komem seg unna. Det er ikke oppgitt noe signalement.

Stjal to PCer

HØYENHALL: Lørdag kveld ble det meldt om innbrudd i et hus i Furuveienpå Høyenhall. Tyven hadde kommet seg inn gjennom en kjellerdør. Vedkommende hadde fått med seg to PCer. Det var et tilsvarende innbrudd i samme veien sist uke.

Knust rute

RYEN: Klokken 02 natt til søndag gikk alarmen hos BilXstra i Ryensvingen. Det var knust en rute. Det er uklart om noen har vært inne.

74-åring kjørte i fylla

OPPSAL: Klokken 11 søndag formiddag ble en bil stoppet i Trasopveien. Den 74 år gamle sjåføren ble kjørt til sentralarresten da det var mistan ke om kjøring i beruset tilstand.

Slo stener med racket

HOLMLIA: Søndag ettermiddag ble det meldt om at det ble slått steiner med tennisracket mot vinduer i et hus Åsbråtstien på Holmlia. Det samme skal også ha skjedd dagen før. Ingen pesroner ble observert, og det oppsto heller ingen skader.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.