RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Regjeringen svikter Gamle Oslo!


Roy Hammerø (Frp)
Roy Hammerø (Frp)

Frp er det eneste partiet som vil bruke effektive tiltak for å bekjempe den grove kriminaliteten i Gamle Oslo og Oslo for øvrig. Dagens Ap- styrte regjering er handlingslammet og virker mer opptatt av de kriminelle enn ofrene.

Vi kunne i Østkantavisa 23.spril lese at politiet hadde fått "rensket opp i ransmiljøet". Det er selvsagt positivt at flere blir tatt for denne typen kriminalitet, men det er fortsatt en meget lang vei å gå. Gamle Oslo Frp mener at det er totalt uakseptabelt at bydelens befolkning skal føle utrygghet når man ferdes i egen bydel på kveldstid i enkelte områder.

Frp ønsker derfor å skjerpe straffenivået for grov kriminalitet som ran, vold og voldtekt. Dette både for å forebygge og å faktisk sørge for at de som står bak dette blir satt lengst mulig ute av spill. Ap lovte å heve straffenivået før sist stortingsvalg, men i forslag til ny straffelov har regjeringen "glemt" dette løftet også.

Frp mener også at asylsøkere må holdes i lukkede mottak inntil deres søknad er ferdigbehandlet. Dette burde være den meste selvfølgelige ting, og det er for eksempel innført i Danmark og Nederland.

Men også her mener den Ap styrte regjeringen at sikkerheten til Oslos befolkning må vike. Det har som kjent medført at det er store ansamlinger av asylsøkere som bedriver kriminalitet i vårt nærområde. Dette er totalt uakseptabelt! De som vil ha en politikk som setter bydelens og byens lovlydige innbyggere først, bør stemme Frp ved stortingsvalget i september.Roy Hammerø

Nestformann, Gamle Oslo FrP

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere