RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Regn og torden i vente...


De første festivaldeltakerne er allerede på plass i en fuktig utgave av Middelalderparken.
De første festivaldeltakerne er allerede på plass i en fuktig utgave av Middelalderparken. Foto: FOTO: HEGE BJØRNSDATTER BRAATEN
De første festivaldeltakerne er på plass i Middelalderparken. Dessverre må de tåle en god del nedbør i kveld.

MIDDELALDERPARKEN: Like før klokka 13 fikk de første publikummerne slippe inn på festivalområdet, og dermed er Øya 2010 i gang!

Imidlertid blir det trolig en relativt fuktig affære de første dagene. Allerede ved festivalstart pøste det ned, og det blir fortsatt ganske vått framover, skal vi tro Meteorologisk institutt.

De opplyser til Østkantavisa at det blir litt lettere vær i dag, men det er fortsatt utrygt for spredte regnbyger, kan hende med torden.

Først på dagen i morgen (torsdag) blir det lokal tåke. Det blir spredte regnbyger, men atskillig mindre nedbør enn i dag.

Les alt om Øyafestivalen her

På kvelden i morgen blir det gradvis tilskyende, og etter hvert får vi regn fra sør. Dette er starten på en våt periode.

Fredag blir det nemlig regn, og utrygt for torden. Stedvis MYE regn.

Trøsten er at lørdag blir bedre. Da blir det stort sett opphold, til dels pent vær og litt varmere. Med andre ord – finn fram varme klær, støvler og regntøy og ha en strålende flott festival!

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere