RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra gartneri til boliger: NCC Bolig regner med å rive gartneriet i løpet av kort tid, for å starte byggingen av denne boligblokken med 21 selveierleiligheter. Illustrasjon: NCC Bolig AS
Fra gartneri til boliger: NCC Bolig regner med å rive gartneriet i løpet av kort tid, for å starte byggingen av denne boligblokken med 21 selveierleiligheter. Illustrasjon: NCC Bolig AS

Regner med snarlig riving

Boligutvikler NCC regner med å rive gartneriet i løpet av kort tid, og mener det er lite hensiktsmessig å sikre stedet nå.

OPPSAL: Regionsjef Svein Lauritzen i NCC Bolig AS opplyser at det allerede er søkt om rivetillatelse for det nedlagte gartneriet.

Dette er en prosess som tar litt tid, men vi håper tillatelsen kommer snart og da setter vi i gang umiddelbart. Vi har allerede engasjert et firma som skal rive gartneriet, opplyser Lauritzen til Nordstrands Blad

For kort tid

Regionsjefen mener det ikke har noen hensikt å sikre stedet midlertidig, selv om lokalavisen forteller at folk er redde for at noen skal skade seg.

Oslo kommune er klar over at det ikke er særlig heldig at gartneriet bare står der, så vi regner med at vi får klarsignal i løpet av kort tid. Nå har det allerede vært sånn en stund, og det er snakk om så kort tid til riving at det ikke har noen hensikt å foreta en midlertidig sikring, sier Lauritzen.

Nye boliger

NCC Bolig skal bygge en åtte etasjers boligblokk med 21 selveierleiligheter og garasjekjeller på gartneritomten.

Leilighetene legges ut for salg i løpet av et par uker, og så er vi avhengig av et visst salg før vi kan starte byggingen. Vi er spent, men tror det skal gå bra, sier regionssjef Svein Lauritzen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere