*Nettavisen* Nyheter.

Regnet seiret på Ekeberg

Vannet seiret på Ekeberg natt til fredag, og dermed måtte Norway Cup-kamper flyttes til kunstgress. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

Norway Cup-arrangører og -deltakere har opp gjennom årene gjennomført turneringene under forskjellige værforhold. I år seiret værgudene på siste ordinære dag.

EKEBERG: Hele Norway Cup-gjennomføringen i år har gått relativt greit værmessig. Riktignok noen ublide hilsener fra værgudene, men ikke mer enn at programmet har latt seg gjennomføre.

Men det som begynte torsdag kveld og fortsatte utover natten, var mer enn det banene på Ekeberg kunne klare. Derfor måtte ledelsen bestemme seg fredag morgen for flytting av kamper til kunstgress. Dermed ble det også forsinkelser.

De kampene som etter planen skulle vært spilt fra klokken 08, ble flyttet til klokken 10, og de som var satt opp til klokken 10, ble forskjøvet til klokken 11.

Men det var liv på sletta også fredag morgen. På 7-er-banene ble det kjempet, og tilskuere med og uten paraply, regnfrakk og gummistøvler henholdsvis heiet, uttrykte glede og frustrasjon avhengig av ballens kamp mellom vanndammene.

Er du i tvil om hvor og når det spilles i dag, kan gå inn på Norway Cups hjemmeside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.