*Nettavisen* Nyheter.

Regntung rock

Populært bidrag som skapte magisk stemning i parken.

Høyenhall Rock ble arrangert for første gang i historien denne helgen. Forhåpentligvis ble det ikke siste gang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vil være med neste år: Kusinene Hanna Strømberg Mamberg (8) og Stine Fauser Strømberg (7) vil være med å underholde neste år. Da vil de synge ”Over regnbuen” fra ”Trollmannen fra Os”.

HØYENHALL: På tross av en regntung lørdag var det en god del mennesker som lot seg underholde i Høyenhallparken. Flere lokale band underholdt fra den store provisoriske scenen som var satt opp for anledningen.

Hovedansvarlig for festlighetene, Lars Ole Ørjasæter, forteller at det i hovedsak er to grunner til at idéen om en slik dagsfestival tok form for et års tid siden.

– For det første ønsker vi å samle lokale musikere, og for det andre ønsker vi å bevare parken.
Den brukes hele tiden, og ved å ha et arrangement som dette, setter vi fokus på parken som et mye brukt og godt likt fritidsområde, sier Ørjasæter.

Kjente artister

Flere lokale band som Frostrøyk, Siri Stray, Flesk & Fløyel og Jazz Frequency Band, var bare noen av artistene som opptrådte på Høyenhall Rock.

Da avisen var på stedet, var det bander Mariam og Bendik som underholdt publikum med stemningsfulle sanger av høy kvalitet.

Dette bandet så også ut til å være en sikker publikumsfavoritt, da mange av de fremmøtte har Bendik som lærer på skolen eller korlærer i musikkskolen.

Gode hjelpere

Hele arrangementet er et stort dugnadsprosjekt, der lokale krefter som skolekorpset og privatpersoner har tatt i et tak for å få det hele på beina.

– Alt er en eneste stor dugnadsjobb, og scenetak og scenevegger er det eneste vi har betalt for. Skolekorpset har god erfaring med slike arrangementer, og har tatt på seg ansvaret for matsalget. De pengene vi får inn på dette, går direkte tilbake igjen til lokalmiljøet, forteller Ørjasæter, og legger til at folk har vært veldig positive til arrangementet.

Dermed ser det ut til at dette forhåpentligvis ikke var siste gang Høyenhall Rock ble arrangert. Ørjasæter kan fortelle at BU-lederen ringte og var svært begeistret, og ville være med neste år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag