RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Regnvåt Tinestafett

Gran skole hadde en av Tinestafettens mest aktive heiagjenger.

Lamberseter: Tinestafetten er verdens største idrettsarrangement for ungdommer. Torsdag var nærmere 90.000 ungdommer i aksjon over hele landet. I Oslo var arrangemnetet delt i to. På Karl Johan vinket Dronning Sonja og Oslos ordfører til løpende ungdommer, og på Lambertseter stadion var stemningen på topp. På Lambertseter var flere hundre Oslo-elever uberørt av regn og grå himmel. Det viktigste var å vinne, eller i det minste delta. Noen var mer optimiske enn andre:
- Vi har trent mye, i hvert fall et par timer, men jeg tror ikke vi vinner. Vi skal stå på alt vi kan og kanskje det går bra, sier Abdi fra Gran skole før startskuddet går for deres heat.
Sammen med Shehbaz, Tony, Mohamed og Richard er han klar for å spurte rundt Lambersteter stadion i regnværet. Gran hadde ikke bare et av de mest positive og vinnersugne lagene i årets Tinestafett, men også en av stadions mest aktive heiagjenger. Utstyrt med bannere og heiarop er det ingen tvil om hvem de ønsker skal vinne.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere