RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Regulering er i gang


Etter mange års diskusjon startes det nå reguleringsarbeid for området ut for Bergkrystallen T-banestasjon.
Etter mange års diskusjon startes det nå reguleringsarbeid for området ut for Bergkrystallen T-banestasjon.
I flere år har det vært snakk om å regulere og bebygge området ut for T-banen på Bergkrystallen. Nå er reguleringen i gang.

LAMBERTSETER: Det har vært mye frem og tilbake om hvordan man skal utnytte området mellom T-banestasjonen på Bergkrystallen og Pynten Borettslag. I en kunngjøring fra Eiendoms- og byfornyelsesetaten i Oslo kommune varsles det nå om "igangsetting av reguleringsarbeid - Mellombølgen/Feltspatveien på Bergkrystallen".

I dette varselet heter det at man nå skal starte opp arbeid med en reguleringsplan. "Området vurderes omregulert til byggeområde for bolig (rekkehus), barnehage og offentlig plass" heter det i kunngjøringen.

Det er hele den åpne plassen mellom stasjonsområdet og borettslagets bebyggelse som inngår i reguleringsområdet. Stasjonen og stasjonsbygningen med Narvesenkiosken er ikke berørt. Det er altså etter dette slik å forstå at det ikke inngår overbygging av stasjonsområdet slik det engang ble foreslått som en løsning.

I dag blir den aktuelle tomten brukt som parkeringsplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere