RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rehabiliterer boliger


 
  Foto: Arkivfoto: Anita L. Hanken
De kommunale boligene i Øivindsvei 2 og Refstadveien 4 skal rehabiliteres. Nå har bydelen fått delfinansiert prosjektet.

BYDEL BJERKE: Byrådsavdelingen for eldre og sosiale tjenester har godkjent at bydelen bruker betegnelsen «Omsorg+» for boligene i Øivindsvei 2. Det følger også med et etableringstilskudd på 700 000 kroner.

Dermed ønsker bydelen å gå i gang med et forprosjekt både i Øyvindsvei 2 og Refstadveien 4. Behovet for rehabilitering av de kommunale boligene har lenge vært prekært.

Forprosjektet vil imidlertid koste rundt 1, 8 millioner kroner, og det er foreløpig uklart hvordan utgiftene skal fordeles mellom bydelen og Boligbygg. Bydelsdirektøren ber derfor politikerne om fullmakt til å gjennomføre forhandlinger med Boligbygg.

Dette er en av mange saker som bydelspolitikerne skal behandle i sitt møte torsdag 11. mars klokka 19 i høyblokka på Økern.

Politikerne har en tung saksliste å gå løs på denne torsdagskvelden. Møtet starter med åpen halvtime, hvor publikum kan si sin mening.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere