RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JULEGAVE: Drømmen er en sandstrand
JULEGAVE: Drømmen er en sandstrand

Reisegave i siste liten

Aner du ikke hva du skal gi din kjære? Dette kan være svaret.

KVINNEGUIDEN.no: Har du utsatt julegaven til kjæresten din? Det er heldigvis enda mye spennende du kan få til!

LES OGSÅ: Reis som en dronning

Kampanjepriser

En reisegave er den perfekte opplevelsesgaven, og dere behøver jo ikke å dra lengre enn til nabokommunen om målet er å komme seg bort på hotell sammen en liten stund!

LES OGSÅ: 10 tips til reiselystne

Knut Narvestad i pr-byrået Zpiker forteller til Kvinneguiden.no at det selvsagt er smart å bestille så tidlig som mulig da de billigste rommene er de som går først.

- Men det hender jo selvsagt at de forskjellige hotellene har kampanjer - spesielt mot helger da man pleier å sette ned prisene for å fylle rommene, forteller Narvestad.

Akkurat nå kan det være en god idé å hive seg på en tur til Las Vegas. Takket være finanskrisen er hotellene villige til å gå langt i å redusere prisene på sine hoteller.

- Man kan for eksempel få en uke på Circus Circus Hotel & Casino på Las Vegas Blvd til 490,- kroner natten. Men da må man bestille og reise innen 31.desember, sier han.

Mest populært

Narvestads beste tips er å fokusere på en romantisk ramme rundt turen:

- Gjerne ut på nyåret til en storby for januarshopping for eksempel. Eller gi en skikkelig "treat" gjennom å booke en uke på et varmt sted. Dette kan jo lønne seg ettersom flyprisene er såpass lave om dagen, tipser Narvestad.

Les flere reisesaker på Kvinneguiden.no

Romantisk tips

I følge reiseportalen Tripadvisor er Komandoo resort på Maldivene kåret til en av verdens ti mest romantiske reisemål.

- Øya som bare er 100 meter bred og 500 meter lang, består av 65 små hytter med alt man kan ønske seg. Her tilbys spa, samt at man kan snorkle i det krystallklare vannet, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere