RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

THAILAND: Et TV-team har fulgt turistguider på jobb i Thailand. Blant dem er Nine Strøm fra Lambertseter som fikk besøk av mamma Kirstin og lillesøster Emma, som også er med i serien. FOTO: PRIVAT
THAILAND: Et TV-team har fulgt turistguider på jobb i Thailand. Blant dem er Nine Strøm fra Lambertseter som fikk besøk av mamma Kirstin og lillesøster Emma, som også er med i serien. FOTO: PRIVAT Foto: FOTO: PRIVAT

Reiseleder og TV-stjerne

Nine Strøm (26) fra Lambertseter har drømmejobben i Thailand. Nå kan du følge henne på tv.

LAMBERTSETER/ KO LANTA: – Det blir veldig interessant å se resultatet. Jeg husker ikke det jeg har sagt eller gjort, og så var jeg jo helt fersk som guide da serien ble tatt opp fra desember til februar, sier Nine Strøm.


Nine har nå jobbet i snart ett år som reiseleder og barneklubbleder. Først i Thailand og så på Mallorca. Nå er hun tilbake i Thailand som barneklubbleder.

– Jeg trives kjempegodt, jobben er krevende på forskjellige måter og jeg får bo i og oppleve et annet land og en annen kultur, sier hun, mens hun er hjemme på en liten snarvisitt i forbindelse med premièren på den 36 episoder lange serien «Turistguidene» som går på TVNorge mandag-torsdag klokken 19.30.

– Det var gøy å møte igjen kolleger og folk fra filmteamet. Vi ble jo godt kjent fordi de fulgte oss døgnet rundt, sier Nine.

Familiebesøk

Innimellom arbeidsøktene har hun en del fri og får reist litt rundt sammen med kolleger. Og så har det blitt tid til besøk fra mamma Kirstin og lillesøster Emma. De feiret julen i fjor i Thailand og gjør det samme i år. Akkurat savnet av familien er det vanskeligste med å jobbe langt hjemmefra.

– De er med i serien også og ble filmet da de besøkte meg. Det er ganske tøft å være så langt borte, men jeg har mulighet til å reise hjem og så holder vi kontakten på Facebook og Skype. Imens blir kollegene mine familien når jeg er ute. Jeg er veldig spent på serien, men det er nok mamma og Emma også, jeg slipper jo tross alt å være her hjemme når serien går på TV, sier hun.

Drømmejobb

Nine jobbet tidligere som advokatsekretær, men sa opp jobben fordi hun ville oppleve verden.

– Akkurat nå er det drømmejobben. Jeg elsker det jeg holder på med. Egentlig hadde jeg tenkt å komme hjem i høst, men fant ut at det ikke var noe vits å komme hjem til seks måneder med vinter. Og så er det jo mange andre steder jeg har lyst til å oppleve først, sier Nine.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere