RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal: – Amatøraften av verste sort


Kjetil Rekdal var lite fornøyd med Vålerengas prestasjoner på Ullevaal søndag i mltet med Odd. ARKIVFOTO
Kjetil Rekdal var lite fornøyd med Vålerengas prestasjoner på Ullevaal søndag i mltet med Odd. ARKIVFOTO Foto: Foto: Christian Haksø
Odd så ut til å ha rotet bort seieren etter et sent baklengsmål, men innbytter Sverre Krogsgård ordnet 2-1 borte mot Vålerenga på overtid i eliteserien søndag.

ULLEVAAL: VIF hadde akkurat utlignet etter en frisparkperle fra Bojan Zajic da Krogsgård ved bakerste stolpe satte inn vinnermålet for gjestene. 22-åringen scoret etter et hodestøt fra spissveteranen Frode Johnsen.

Krogsgård hadde bare vært på banen litt over fire minutter, men ble helt avgjørende for Odd.

Les også: – Bekymringsfullt at VIF ikke drar tilskuere

– Det var surrealistisk å score. Jeg skjønte egentlig ikke helt hva som skjedde, men jeg bare klinket til. Deilig å bli matchvinner, sa Krogsgård etter seieren.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var oppgitt over frisparket Vålerenga fikk i siste ordinære spilleminutt. Zajic benyttet muligheten til å gjøre 1-1.

– Det var en forferdelig urettferdig utligning, men samtidig var det et frispark som vi skulle ha hatt. Etterpå måtte jeg «coache» laget for at vi ikke skulle tape kampen. For å være ærlig så jeg ikke Krogsgård score, fordi jeg var opptatt av balansen i laget, sa Fagermo, som mente laget hans fortjente seieren.

Godt angrep

Odd tok ledelsen halvveis ut i annen omgang etter et glitrende angrep. Ole Jørgen Halvorsen slo en vektet pasning til Elbasan Rashani, som vippet ballen elegant over keeper Gudmund Kongshavn og i nettet.

20-åringen valgte å feire målet foran Vålerengas supportere i Klanen. Dommer Kristoffer Helgerud svarte med å gi Odds unggutt gult kort. Det gjør at Rashani må stå over neste seriekamp hjemme mot Sogndal.

Det var lenge svært sparsomt med fotballunderholdning for de 7798 frammøtte på Ullevaal søndag kveld. Hjemmepublikummet lot seg frustrere over et blekt Vålerenga-lag. I annen omgang hadde vertene knapt en eneste målsjanse, men Zajic så ut til å redde ett viktig poeng.

VINN SIGNERTE JUBILEUMSDRAKTER FRA VIF

– Amatøraften

Kjetil Rekdal var tydelig irritert over måten VIF spilte på etter utligningen.

– Det var amatørmessig. Vi spilte riktignok en svak annen omgang, men vi klarte å utligne. I den situasjonen som vi er i, må du være klok og kynisk. Å gi bort ballen og være så åpne to minutter på overtid, er amatøraften av verste sort. Dette er tøft å svelge, sa Rekdal.

Supporterne hadde tro på seier på forhånd. Se panelet advare Odds unge keeper i ukens episode av Bohemen Live.

Seieren sendte Odd forbi Vålerenga på tabellen. Skien-laget står med 32 poeng med fem serierunder igjen.

Vålerenga har fortsatt en jobb igjen for å unngå en nervepirrende nedrykksstrid på tampen av sesongen. Rekdals menn har 30 poeng. (©NTB)

LES OGSÅ:

Vålerenga jakter på bråkmakere etter Brann-kampen

Kjetil Rekdal om overgangssaken og ny spiller

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere