RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal mer bekymret for økonomien enn det sportslige


Kjetil Rekdal håper at Vålerenga får økonomien på plass, slik at Oslo-klubben igjen kan hevde seg i toppen av norsk fotball.
Kjetil Rekdal håper at Vålerenga får økonomien på plass, slik at Oslo-klubben igjen kan hevde seg i toppen av norsk fotball. Foto: Christian Haksø
– Jeg er mer bekymret for økonomien enn det sportslige. Det hadde vært veldig artig om VIF som klubb hadde våknet til live. Det har vært tungt en stund, sier Kjetil Rekdal.

BEKKESTUA: Vålerenga-treneren var nesten litt uvant ydmyk etter den komfortable 3-0-seieren over Stabæk mandag kveld.

Lagets andre 3-0-seier på rad har ført dem opp til 4.-plass på tabellen med 13 poeng.

Les også: Vålerenga 2 med en sterk seier mot KFUM

Video med mål og høydepunkter: Vålerenga 2 - KFUM, 3-1

– Jeg satte opp et drømmeskjema med 14 poeng etter åtte kamper før seriestart. Det betyr at vi trenger ett poeng i den neste seriekampen mot Viking til helgen. De ligger jo også foran oss på tabellen, konkluderer en smørblid Rekdal.

Godt lag

Vålerenga var gode mot Stabæk, selv om de var litt heldige med to mål etter hjørnespark før pause. Det var lagets første scoringer etter corner så langt etter sesongen.

Men selv en Rekdal av det ydmyke slaget måtte innrømme at det ser bra ut med to storseirer etter godt spill.

Mot Stabæk kombinerte laget fint i flere angrep, og spillere som Christian Grindheim og Simon Larsen framsto med autoritet. De var sitt lags beste spillere.

– Selvsagt er det artig når vi klarer å framstå som vi ønsker, men samtidig skal vi ikke være naive heller. Vi hadde marginer på vår side som fikk to mål etter corner. Uansett skal vi ta dette med oss videre. Skal du vinne kamper, må du være best på alt. Slik er fotballen, mener Rekdal.

Les også: Vålerenga knuste Godset

Les også: Zajic og Samuel senket Enga

Intet medaljesnakk

Rekdal nektet å snakke om medaljer og en mulig klatring på tabellen.

– Det har vi null fokus på. Vi skal bygge en klubb opp igjen, og da hjelper det å spille attraktiv fotball. Vi har klart å skape et godt miljø i garderoben helt fra vi ble samlet i januar, og vi har fått en gjeng som trives i lag. Det er et viktig suksesskriterie i fotball. Jeg håper at vi kan gjenskape det vi har klart mot Strømsgodset og Stabæk mot Viking. Det er bare å glede seg, sier Rekdal, som faktisk var mer bekymret for torsdagens 2.-rundekamp i cupen mot Elverum enn kommende helgs kamp mot Viking.

På sikt tror han klubben har mye å hente.

– Vi har et ungt lagt og et stort utviklingspotensial. Jeg er fornøyd når vi spiller opp vårt beste, men vi er hele tiden nødt til å forberede det. Nå har vi kun perioder der vi er opp mot vårt beste. (©NTB)

SAMLESIDE: Vålerenga Fotball

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere