RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal, selvfølgelig!

Knut Erik Rekdal er Bygdø Monolittens faste frisparkeksekutør, og Kjetil Rekdals fetter gjorde ikke skam på slekta i lokalderbyet mot Frigg.

Bygdøy: Om det ligger i blodet å slå til i avgjørende øyeblikk skal være usagt, og et tredjedivisjonsoppgjør kan ikke sammenliknes med VM-kamper mot Mexico og Brasil, men det er noe med navnet Rekdal og de viktige scoringene.Bygdøy slet med å komme inn i kampen, men da laget fikk frispark i god posisjon en halvtime ut i omgangen, klinte Knut Erik Rekdal til med høyreslagga.

Får du ballen over muren og lang nok ut til siden for keeper, er sjansen absolutt tilstede for at ballen ender i nettmaskene, slik den gjorde i dag. Nivået er ikke så høyt på keeperne i 3. divisjon. I fjor puttet jeg åtte mål på frispark, sa Rekdal etterpå.

Slet i begge ender

Akkurat som i første omgang hadde Frigg ballen mest etter hvilen, men laget produserte nesten ikke sjanser. Etter et kvarter gikk imidlertid Helge Neumanns frispark like over tverrliggeren, og like etterpå strøk Alpha Samas stuss fra fem-meteren like til side for stolpen. Og dett var dett med hensyn til bortelagets sjanser.

Førsteomgangen var grei, men vi skapte nesten ingenting etter pause, og manglet både vilje og tæl. I tillegg vant Bygdøy alle duellene, forklarte Frigg-trener Viggo Strømme.

Bygdøy var dessuten giftigere i annen omgang, og Tom Henriksen nikket ballen i mål fra kort hold like før dommeren blåste av kampen. Den målgivende pasningen var selvfølgelig ved Knut Erik Rekdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere