RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekkehus på Vinderen solgt for 5,65 millioner


Slik så annonsen ut på finn.no
Slik så annonsen ut på finn.no
Boligen i Tuengen Alle 14 ble tirsdag denne uken solgt for 650 000 kroner over takst.

VINDEREN: - Det er ingen verdens ting av rekkehus på Oslo vest, sier Jan Berg i Poppe & Co. til HegnarOnline etter å ha solgt til 650.000 over takst.

I følge hegnarOnline er familieboliger - eneboliger, rekkehus og halvparter av tomannsboliger hete poteter i Oslos boligmarked. Når det i tillegg ligger på beste Oslo vest, ligger kjøperne langflate. I går trakk de frem et rekkehus på Bestum og en villa på Nordberg. I dag trekker de frem et rekkehus på Vinderen.Dette huset i Tuengen Allé 14 ble tirsdag denne uken solgt for 5,65 millioner kroner, 650.000 over takst og 700.000 kroner over prisantydning.

- Fullt hus

- Taksten var satt i tråd med gjennomsnittet i området, så vi ble litt overrasket over at prisen gikk så høyt. På den annen side er det ingen verdens ting av rekkehus på Oslo vest. Vi har hatt veldig lite av det ute i det siste, sier ansvarlig megler Jan Berg hos Poppe & Co. Eiendomsmegling til HegnarOnline
- Etter at vi la denne eiendommen ut tirsdag i forrige uke, rant henvendelsene kontinuerlig inn frem til første visning på søndag. Da ble det fullt hus og 50 prospekter forsvant på rappen. I budrunden hadde vi tre veldig ivrige deltagere, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere