RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekkehus solgt 750.000 over takst

– Jeg har jobbet som megler i 6 1/2 år og har ikke opplevd maken, sier megler om "trøkket" han opplever på Nordstrand akkurat nå.

MUNKERUD: Et rekkehus i Brattvollveien 61 ble nylig solgt for fem millioner kroner, 750.000 kroner over takst, og 830.000 over prisantydning.

LES OGSÅ: Høy temperatur i boligmarkedet

– Det er helt vanvittige priser etter min mening. Det er et bra borettslag som er bra for barnefamilier, men den har ikke hage og ikke den beste beliggenheten. Likevel gikk den for langt mer enn det vi hadde forventet, forteller eiendomsmegler Christian Stenerud i Eiendomsmegler1.

Det var folksomt på visningen og rundt 35 skrev seg på liste. Markedet for rekkehus og tomannsboliger er for tiden ekstremt.

– Det er helt enormt, jeg har jobbet som megler i 6 1/2 år og har ikke opplevd maken, spesielt på Nordstrand, men også Søndre Nordstrand. Det er utrolig mange som ønsker å bo er og det er gøy å ha oppdrag her, sier han.

Nylig solgte han et rekkehus på Ljan for 500.000 over takst, og et rekkehus på Mortensrud gikk nylig for 300.000 over takst.

– Det er veldig få boliger ute og folk er veldig optimistiske, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere