*Nettavisen* Nyheter.

Rekkehusleilighet gikk 960 000 kroner over prisantydning

POTENSIAL: – Rekkehusleiligheten er svært attraktiv fordi den ligger i et barnevennlig område, har stort uteareal og stort oppussings- og utbyggingspotensiale, noe som gjør at kjøper kan forme boligen som de selv vil, sier eiendomsmegler Merete Nybak. Foto: FOTO: Jon Løvås

Oppussingsobjektet på Ekeberg ble nylig solgt for hele 3,95 millioner kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

KJØKKEN: Boligen bærer preg av å ha stått så og si urørt i nærmere seksti år. Foto: Foto: Jon Løvås

Klikk på bildet for å forstørre.

STUE: Nybak anslår at kjøperen må beregne minst en halv million på oppgraderinger av boligen. Foto: Foto: Jon Løvås

EKEBERG: Rekkehusleiligheten ble lagt ut med prisantydning og takst på henholdsvis 2,99 og 3,22 millioner kroner. Etter en budrunde med totalt seks interesserte ble boligen solgt for hele 3,95 millioner kroner.Det tilsvarer voldsomme 74.530 kroner for hver av de 53 kvadratmeterne med P-rom.

– Dette viser hvor populære denne typen boliger er i dette området, sier eiendomsmegler Merete Nybak ved Aktiv Eiendom på Nordstrand/Holtet.

Forsøkt kuppet før visning

Boligen ble forsøkt kuppet med et bud på 3,7 millioner kroner før visning.

– Selv om budet var en halv million over prisantydningen, anbefalte jeg selger å vente. Det tjente hun 250 000 på. Jeg kjenner markedet godt og visste at denne boligen ville gå høyt, sier Nybak.

Boligen ble lagt ut for salg like før pinse, og helt siden første dag har det vært enorm interesse for rekkehusleiligheten. Eiendomsmegler Nybak er ikke overrasket.

– Boligen ligger i et barnevennlig område, du kan gå fra egen hageparsell og rett ut på Ekebergsletta og boligen innehar et stort oppussing- og utbyggingspotensiale så kjøperne kan forme boligen som de selv vil, sier hun.

LURER DU PÅ HVA BOLIGENE I DITT OMRÅDE BLIR SOLGT FOR? SØK HER.

Kjøper potensiale

Boligen er et enderekkehus med mulighet for utbyggelse.

Nybak anslår at kjøperen kan utvide boligen med tilsammen rundt 100 kvm over to etasjer, både ved frontpartiet og ut mot hagen.

– Det spesielle her er at boligen er et oppussingsobjekt og at man kjøper potensialet. Det meste må totalrenoveres, og jeg vil anslå at kjøper må beregne minst en halv million på oppgraderinger av boligen, sier Nybak.


FORNØYD: Eiendomsmegler Merete Nybak.

Selgeren er en eldre dame som har bodd i boligen siden den ble bygget i 1954. Alle naboene har bygget ut boligene sine og gjennomført oppgraderinger, men salgsobjektet har stått så og si urørt i nærmere seksti år.

Det var til slutt et hyggelig par som vant budrunden, og selger og eiendomsmegler er svært fornøyde med kjøperen.

LES FLERE SAKER OM BOLIGMARKEDET I OSLO HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.