Rekordår i Maridalen

Besøksrekord på Mari- dalen Bygdetun i år og tilskudd for å videre- utvikle tunet til samlingsplass for hele bydelen til spesielle anledninger. En smakebit av jula er det neste som står for dør.

Maridalen: - I år har vi fått 5000 kroner fra bydelen og 5000 kroner fra Kjelsås, Grefsen og Nydalen Historielag. Vi har tenkt å bruke disse til utbedring av bryggerhus og drengestue. Til rehabilitering av møkkakjelleren har vi fått 10 000 kroner fra "Aftenpotten" og 30 000 kroner fra Norsk Kulturråd. Kr. 60.000 fra Maridalens Venner til rehabilitering av vedskjulet til varmestue, kr. 5.000 fra Maridalen Vel som bidrag til nytt elanlegg, og kr. 60.000 fra Maridalen Rotary Klubb til samme formål. Vi har gravd en 85 meter lang grøft for strømkabel på dugnad og takket være Arnt Myrvoll, som stilte opp med gravemaskin med fører vederlagsfritt, sammen med andre frivillige, og ny forpakter Øvre Kirkeby, ble alt ferdig på en dag.
Til driften for øvrig skaffer vi midler via arrangementene våre, og håper på godt fremmøte ved årets førjulsarrangement, hvor vi skal selge neste års kalender med tema mat. Inntektene av salget går utelukkende til videreutvikling og drift fordi vi har vært så heldige å få hele 22 sponsorer til selve kalenderproduksjonen, informerer en godt fornøyd leder av Bygdetunet, Roy Jacobsen
- Gå ikke glipp av dette, møt opp på Hammeren ved bjerkelunden lørdag 2. desember, kl. 15.15, og bli med på fakkeltog til Bygdetunet, og se hvor fint det blir. Det blir grilling av pølser over bål og salg av våre berømte vafler samt skaukaffe og gløgg. Gratis pepperkaker og saft til barna og juleverksted for de minste på Hønsehuset. Julegrana tennes ca. kl. 16.40, det blir gang rundt treet og vi synger jula inn.
Vi håper på like godt fremmøte som tidligere i år, for det har vært storveis. Velkommen til god, gammeldags førjulsstemning på Maridalen Bygdetun, sier Jacobsen.
Publikum oppfordres til å benytte buss fra Brekke kl. 15.06 med ankomst Hammeren kl. 15.10. Retur fra Hammeren kl.. 17.27 med ankomst Brekke kl. 17.32. Det er ikke tillatt med bil på tunet, parkering på Hammeren.
Les mer om arrangementet på www.maridalenbygdetun.no


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.