*Nettavisen* Nyheter.

Rekordmange feiret Barnas Båt

  Foto: Andreas Lindbæk

I dag var det stor feiring av Barnas Båt om bord i Stena Saga. – I feriene er det barna som er i fokus om bord våre båter, sier linjedirektør Stein Wettergreen i Stena Line.

Klikk på bildet for å forstørre.

  Foto: Andreas Lindbæk

Klikk på bildet for å forstørre.

  Foto: Andreas Lindbæk

VIPPETANGEN: I fjor feiret Stena Saga 30-årsjubileum ved å invitere tusen skolebarn til en åpen dag i en av Stena Line sine båter. Siden dette var en suksess så har denne tradisjonen kommet for å bli.

- Det er femte året vi gjør dette og vi forbedrer oss for hvert år som går. Vi markerer dette for å vise at i feriene er det barna som er i fokus på våre båter. Da tilrettelegger vi båten til aktiviteter som passer for de, sier Stein Weetergreen til dittOslo.

Se bilder fra feiringen av Barnas Båt her

31 år er ikke noe rundt tall å feire, men en god mulighet til hyggelig feiring er det likevel. Det kommer da også barn fra alle Oslos bydeler.

- Vi har fått så mange tilbakemeldinger fra de som har vært med på dette før og etterspørselen har vært enorm, sier Weetergreen.

Dermed fikk 1200 barn en flott dag om bord der de fikk et program som omfattet alt fra Sjøvett og Matrosskole, via hoppebåten på soldekket til besøk hos kapteinen på broen, trylleshow med Erling Solland, og avrunding med pølse i lompe og frukt i restauranten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.