RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordrask oppklaring

Et solid panserglass stoppet innbruddstyven som tidlig i går morges prøvde å komme seg inn i Lambertseter ur og optik.

Mannen stakk fra stedet med uforettet sak, og vel hjemme stod politiet parat for å angripe han. Et vitne hadde hadde vært snar nok til å notere 48-åringens bilnummer, og politiet rykket straks ut til adressen kjøretøyet var regisrert på.

Vedkommende er en gammel kjenning. Han tilstod og ville gjøre opp for seg med en gang, forteller Inge Sundeng ved Manglerud politistasjon.

Derved ble det satt rekord i oppklaring. Fra innbruddsforsøket ble meldt til mannen var ferdig avhørt gikk det kun 59 minutter.

Magnus Holm i Lambertseter ur og optik er glad ingenting ble stjålet, og at det ikke ble gjort større skader enn noe knust glass.

Vi er sikret med panserglass og ekstra forsterkning i murene. Da hjalp det ikke at mannen brukte brekkjern. Hittil er ingen kommet igjennom vindu eller vegger hos oss, sier Holm som en advarsel til andre som går med planer om å bryte seg inn i butikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere