RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekordsalg i Operaen


Lange køer preget første salgsdagen i Operaen
Lange køer preget første salgsdagen i Operaen
Åpningen av billettsalget for sesongen 2009/10 førte til et enormt publikumstrykk i Den Norske Opera & Ballett. Den første salgsdagen ble det solgt og reservert billetter for 6,2 millioner kroner.

BJØVIKA:Mandag 25. mai klokka 10.00 ble det åpnet for salg av billetter til sesongen 2009/10 i Den Norske Opera & Ballett.

Etter kort tid var rekorden fra i fjor slått med god margin. Da var det solgt for nesten to millioner kroner i løpet av de første seks timene i går klokka 16 var salget og reservasjonene oppe i 6,2 millioner kroner. Dette utgjør over 14 000 billetter.

De mest populære salgsobjektene har vært Rusalka, Figaros bryllup, Tannhäuser, Jorden rundt på 80 dager, Nøtteknekkeren og ikke uventet, konserten med Alexander Rybak 11. august.

En del av Operaens kunder har denne dagen opplevd lange køer for å få tak i billetter. Operaen var forberedt på å håndtere opp til et betydelig antall kunder i timen. Salgsapparatet var betydelig styrket før årets salg.

- Men billettinteressen har vært formidabel og dette har ført til en del forsinkelser i nett-og telefonsalg. Vi er glade for den økende interessen folk viser for opera og ballett, men beklager samtidig den belastning billettkøen har medført for vårt publikum, sier markeds-og kommunikasjonsdirektør Cathrine Pia Lund Grøholdt i Den Norske Opera & Ballett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere