*Nettavisen* Nyheter.

Rekordstor 16. mai-fest på Ammerudhjemmet

Etter nasjonalsangen var det tid for å svinge på hatten til «Tante Monica», den kjente barnesangen ved samme navn. Foto: FOTO: IVAR BRYNILDSEN

Hele ni barnehager toget inn til fest og moro på Ammerudhjemmet 16. mai.

AMMERUD: Øivind Jørgensen ved Ammerudhjemmet har aldri ønsket så mange barn velkommen til å feire nasjonaldagen, dagen før dagen.

Del på Facebook

Det var skikkelig trøkk i ungene som marsjerte inn til flott musikk og vaiende norske flagg. Foreldrene var akkurat så stolte og blide som de skal være i et barnetog, og stemningen var til å ta og føle på.

KLIKK HER, OG SE STOR BILDESERIE FRA FEIRINGEN!

At sola glimtet til, og gjorde korpsets regnfrakker overflødige gjorde absolutt ingen ting.

Høytidelig

Når foreldre barn, og beboerne på Ammerudhjemmet stemte i med «Ja, vi elsker», var det nok flere enn lokalavisens utsendte som fikk klump i halsen. Det var høytidelig og flott.

Da passet det glimrende med «Tante Monica» rett etterpå. Det vaiet det i tenkte muffer og hatter, og i høyst virkelige flagg, mens den kjente barnesangen ljomet utover.

«Se min kjole» falt også i smak hos ungene. 16. mai-feiringen ble i det hele tatt en flott oppkjøring til nasjonaldagen.

Politiet passet på

Politiet var også til stede og sørget for at trafikken ikke skapte problemer for det lange toget.

Det var høyst nødvendig, for det tar tid når så mange skal gå i tog, selv om strekningen de tilbakela ikke var så lang.

Barnehagene som deltok i år var Ammerudenga barnehage, Ammerudgrenda barnehage, Kjerreveien barnehage, Ammerudkollen barnehage, Grorud barnehage, Lillomarka barnehage, Grorudgullet barnehage og Huken Naturbarnehage.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.