RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesten 3000 deltagere stilte i Sentrumsløpet. Her har vinner Øystein Sylta (i midten) fra Vidar tatt føringen fra start.
Nesten 3000 deltagere stilte i Sentrumsløpet. Her har vinner Øystein Sylta (i midten) fra Vidar tatt føringen fra start.

Rekordstort Sentrumsløp

Lørdag 24.april går Sentrumsløpet av stabelen og arrangørene melder om rekordmange påmeldte. Arrangørene melder at det fortsatt er noen plasser igjen, men det lønner seg å være kjapt ute.

SENTRUM: Den ordinære påmeldingsfristen til årets 10 km Sentrumsløpet gikk ut i tirsdag 13.mars. Da var det hele 5841 påmeldte til det tradisjonsrike mosjonsløpet, som fyller 30 år i år.

LES OGSÅ: I fjor var det litt over 3000 deltagere som stilte til start.

Nå melder arrangøren IL BUL at de har bestemt seg for å sette strek ved 6500 påmeldte.

– Vi ønsker at alle som løper skal få en skikkelig bra opplevelse, og da tror vi at alle er best tjent med at antallet ikke blir enda større enn dette. Det gjelder at det er nok toaletter, nok drikke til alle, og at den totale løpsopplevelsen blir best mulig. Derfor er det først til mølla på de siste plassene fram mot mandag 19.mars, sier arrangementsansvarlig Hege F. Pedersen IL i BUL.

Du kan melde deg på Sentrumsløpet på nettet helt frem til mandag. Er det da plasser igjen, kan man betale kontant for en deltakelse på startnummerutdelingen i Rosenkrantzgt 8 den 22. og 23. april.

Arrangørene melder at er stengt for etteranmeldinger på selve løpsdagen og at det fortsatt er muligheter for barn under 12 år til å etteranmelde seg til 1000 m på Karl Johan, som går kokken 13.00 24. april.

LES OGSÅ: Kommer i form til Sentrumsløpet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere